Antalya 5 Yıldızlı Oteller

Antik kentleri, müzeleri, dünyaca ünlü plajları, kanyonları, mağaraları ve serinlemek isteyenler için yaylaları ile kendinden çok söz ettiren, Türkiye’nin yaz sezonu boyunca en çok yabancı turist konuk eden şehri olan Antalya’yı gelin yakından tanıyalım.

Akdeniz bölgesinin en ünlü şehri olan Antalya, gece hayatı, lüks otelleri, erken rezervasyon seçenekleri ve tabi ki yaz eğlenceleri ile vazgeçilmez oluyor. Antalya’ya isterseniz otobüs, isterseniz araba isterseniz de en rahat olanı uçak ile gidebilirsiniz. Her türlü ulaşımı kolaydır. Genelde Antalya otellerinden tatil aldığınız zaman erken rezervasyon döneminde hava alanı otel arası transfer 5 gün ve üzeri konaklamalarda hediye ediliyor. En rahat fırsatlardan biridir.

tatil

Antalya’ya geldiğiniz zaman Aspendos Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Perge Antik Kent, Myra Antik Kenti, Side Apollon Tapınağı, Antalya Atatürk Evi Müzesi, Antalya Oyuncak Müzesi, Phaselis Plajı, Kaputaş Plajı, Damlataş Plajı, Lara Plajı, Ulaş Plajı, Kleopatra Plajı, Köprülü Kanyon, Sapadere Kanyonu, Gökbük Kanyonu, Dim Mağarası, Beldibi Mağarası, Manavgat Şelalesi, Düden Şelalesi ve Gömbe Yaylası görmeniz gereken en güzel yerlerin başındadır. Antalya tatili için otelinizi belirledikten hemen sonra gezip göreceğiniz yerler için günü birlik planlar yapmalısınız. Zaten kısıtlı olan zamanınızı düzenli bir tatil planı yaparak değerlendirebilirsiniz.

5 yıldızlı otel seçenekleri ve denize sıfır konumları ile rahat bir tatil seçeneği sunuyorlar. Antalya Otelleri de zaten en çok sundukları lüks seçenekler ve tesis içindeki olanaklar ile vazgeçilmez oluyor. Antalya’ya tatile gittiğiniz zaman otelden çıkmak istemeyebilirsiniz. Zaten sundukları Herşey Dahil ya da Ultra Herşey Dahil konseptler gün boyu neredeyse her saat aradığınız her şeyi bulabilmeniz demek oluyor. Dondurma saatinden, gözleme saatine, açık büfe atıştırmalıklardan, tatlı saatine kadar her şey sizin için düşünülmüş. Sabah 10’dan akşam 24.00’a kadar devam eden bar hizmetleri de zaten her şeyi bulabileceğiniz türden hizmet sunuyor. Yani Antalya otellerinde en keyifli tatil için herşey dahil oteller ya da ultra herşey dahil oteller tercihlerinizin başında olmalıdır.

Aynı şekilde Balayı Otelleri de en çok tercih edilen seçeneklerden. Çiftlerin en romantik ve özel tatillerini yapmak istedikleri noktaların başında Antalya balayı otelleri geliyor. Zaten bu ayrıcalığı yaşamak için size sunulan balayı indirimi ve spa indirimleri de yanında hediyeniz oluyor. Balayı için Antalya otelleri arasından kesinlikle Lara otellerini seçmelisiniz. Otele girdiğiniz zaman sizi bekleyen özenle hazırlanmış bir oda, içecek ya da çikolata servisi yapılıyor. Genelde lüks otellerin en çok önem verdiği detaylardır bunlar. Sizde kendinizi daha özel ve rahat hissedebiliyorsunuz. Çünkü karşılaştığınız küçük sürprizler daha da hoşunuza gidiyor.

tatilantalya

Bir diğer önemli detay ise denize sıfır Antalya otelleri. Denize sıfır oteller her an denizin keyfini çıkarabilmeniz için, dilediğiniz zaman odanıza çıkıp dinlenebilmek için ya da arada havuza da girerim denize de diyebilmeniz için size sunulmuş en güzel otel seçenekleri arasındadır. Bu kadar rahat ve keyifli bir tatil planlamak için otelinizin mutlaka denize sıfır konumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Tabi ki eğer deniz sizin yaz tatiliniz için önemli bir detay ise!

Antalya 5 yıldızlı oteller, konforda sınır tanımayan detayları ve tabi ki sorunsuz bir tatil yaşamak isteyenlerin her yıl vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Siz de belki bu sene erken rezervasyon fırsatları ile tatilinizi Antalya otelleri arasından seçebilirsiniz.Antalya hakkında daha fazla bilgi için Antalya gezilecek yerler ve Antalya’da ne yapılır yazılarımızı okuyabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.