Bodrum mu? Kemer mi? Tatil için sen nereyi seçerdin?

Hayal ettiğiniz tatil için seçim yapma zamanı yaklaşıyor. Fırsatlardan hemen faydalanmak ve hatta erken rezervasyon seçenekleri ile tatilinizi dilediğiniz bölgeden almak için otelinizi belirlemelisiniz. Sizin için önemli olan detay hangisi? Nasıl bir otel seçmelisiniz? Hangi şehrin, hangi özel plajında tatil planlamak istersiniz?

Bodrum ve Antalya’nın cennet köşesi olan Kemer en lüks otelleri, en uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli olan hizmet seçenekleri ile misafirlerini konuk etmektedir. İki bölge arasında seçim yapmak zordur. Peki, neye gire otel belirlemek ve tatil satın almak gerekir?

Şimdi size Bodrum ve Kemer hakkında 2 otel tavsiyemiz olacak. Erken rezervasyon seçenekleri ile tatilinizi hemen satın alabilir ve planlamak istediğiniz detayları en uygun fiyat seçenekleri ile yakalayabilirsiniz.

kefaluka

Bodrum Kefaluka Resort Hotel

Bodrum’un en lüks otelleri arasında olan Kefaluka Resort Hotel, hava alanına 60 km ve şehir merkezine 10 km uzaklıktadır. Denizinin güzelliği, özel plajı ve en konforlu oda seçenekleri ile kesinlikle Bodrum otelleri arasında ön plana çıkmaktadır.Bodrum hakkında daha detaylı bilgi için Bodrum gezilecek yerler ve Bodrum’da ne yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

Kemer Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa

Kemer’de her bütçeye uygun tatil seçenekleri sunan oteller arasında olan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, kaliteli hizmet ve çok sayıda oda çeşidi ile tercih edilenlerin başında geliyor. Nirvana Lagoon ile hayal ettiğiniz Akdeniz tatilinin keyfini hemen yaşayabilirsiniz.

nirvana-lagoon

Gezinomi erken rezervasyon otelleri arasında olan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa ve Kefaluka Resort Hotel seçimleriniz ile hayat bulacak. erken rezervasyon dönemini kaçırmadan siz de 2016 yaz tatili için fırsatları hemen yakalayın. Kemer hakkında daha detaylı bilgi için Kemer gezilecek yerler ve Kemer’de ne yapılır yazımızı okuyabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.