ERKEN REZERVASYONU KAÇIRDIM DİYE ÜZÜLME!

Yaz tatili için tercih edebileceğiniz ve uygun fiyat seçenekleri ile size en keyifli tatili sunacak olan otelleri biran önce incelemelisiniz. Erken rezervasyon dönemi bitti diye boşuna üzülmeyin. Pek çok otel ve indirim fırsatları dönemlere bağlı olarak devam ediyor. Erken rezervasyon fırsatları bu yılın öne çıkan en iyi otelleri ile sizinleydi. Ancak bu dönemi kaçırmış olabilirsiniz. Ama boşuna üzülmeyin. Çünkü fırsatları ile devam eden yaz tatili için en iyi olanlar hala Gezinomi’de…

Boşuna üzülmeyin!

Tatil fırsatları henüz bitmedi. En iyi hizmeti sunmak isteyen, misafirlerini en uygun fiyat seçenekleri ile konuk etmek isteyen pek çok otel, dönemine bağlı olarak güzel indirimleri, uygun fiyatları ve peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ile sizi beklemektedir. Nereye gideceğinize, ne zaman gideceğinize ve kaç kişi gideceğinize karar verdikten hemen sonra fırsatları incelemeye başlamalısınız. En güzel olanı da kesinlikle erkenden seçim yaparak, rahat rahat hazırlanmasıdır.

Altın Yunus Resort

Peki hangi otelleri tercih etmelisiniz?

Erken rezervasyon döneminde, evet, daha fazla otel seçeneğiniz vardı. Ancak bu fırsatlarla dolu oteller bitmiş değil. Hayalini kurduğunuz ve gidip bol bol deniz, kum ve güneş keyfi yapabileceğiniz en güzel otel seçeneklerini siz de seçerek şimdi tatilinizi satın alabilirsiniz. Tatil için planlar yapılmaya başlandığına göre gelin bizde indirimleri ile size en güzel tatili sunacak olan otelleri inceleyebilirsiniz. İlk olarak Altın Yunus Resort & Thermal Hotel. Denize sıfır konumlanmış olan bu  güzel otelde 9 tane kapalı ve açık havuz bulunmaktadır. 423 odası ile oldukça geniş bir alana konumlanmış olan otelde eşsiz bir tatil planlayabilirsiniz. 250 m uzunluğunda Mavi Bayraklı plajı, Türk ve dünya klasikleri yemekleri, her şey dahil veya yarım pansiyon konseptleri, minik tatil severler için çocuk havuzu, mini club, bebek bakımı (ücretli) hizmetleri ile seçimlerinizi beklemektedir. Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, Çeşme’ye 3 km, İzmir’e 75 km, Ilıca’ya 2 km, Alaçatı’ya 4 km, Dalyan’a 8 km, Ildır’a 20 km, Efes’e 155 km, Kuşadası’na 170 km uzaklıkta bulunmaktadır.

amara

Amara Prestige Hotel ise Antalya hava limanına 40 km uzaklıkta olup, Antalya şehir merkezine 30 km, Kemer şehir merkezine 9 km uzaklıktadır. Çocuk dostu olan bu seçkin otelde yenilenen aquaparklı konseptiyle çocuklar için ve yetişkinler için farklı eğlenceli tematik Aquaparkları ile hizmet vermektedir. Türk, Fransız, İtalyan, Uzak Doğu ve balık A’la Cart Restoranları ayrıca her türlü tatlı ve pasta çeşitleri ile Pastanesi her zaman hizmet vermektedir. Konuklarının oldukça eğlenceli zamanlar geçirmesi için animasyon, masa tenisi, hamam, sauna, jakuzi, masaj, fitness center, tenis kortu, disco, bowling, internet cafe, alışveriş merkezi hizmetinize sunulur.

amelia-beach-resort-hotel-spa-7-1-25.09.2014223456-B0

Amelia Beach Resort Hotel & Spa 300 adet standart odası, 179 aile odası toplamda 479 odası ile hizmet vermektedir. 50 bin metrekare alana kurulmuş olan otelde 1 adet 150 m2’lik kapalı havuz, 1 adet 2600 m2 ‘lik (2.000 + 600) acık havuz, 1 adet 220 m2 ‘lik kaydıraklı havuz bulunmaktadır. Denize sıfır olan Amelia Beach Resort Hotel & SPA Antalya’ya 90 km, Antalya havalimanı 80 km, Manavgat 15 km, Kızılot ve Okurcalar 3 ve 4 km mesafededir. Misafirler için 700 kişilik kapasiteli kapalı kısmı ve 400 kişilik terası bulunmaktadır. Osmanlı, İtalyan, Çin ve Balık mutfağının en lezzetli örneklerini Alacarte Restaurantlar ile de en özel lezzetleri yakalayabilirsiniz.

seamelia-beach-resort-hotel-spa-753--1-10.3.2015142611-B0

Seamelia Beach Resort Hotel ise Antalya’ya 55 km, Antalya Havalimanı’na 45 km, Manavgat 10 km, Side Merkeze 7 km mesafededir. 45 standart oda, 50 aile odası toplamda 300 oda ile Manavgat’ta oldukça güzel bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlayacak bir tesistir. Özel plajı, açık ve kapalı havuzları ve denize sıfır konumu ile herkes için güzel bir deneyim olacaktır. Türk hamamı, sauna ve masaj gibi sağlıklı yaşam hizmetlerinin de bulunduğu otelde kalite ve konforun ne kadar güzel bir uyum içerisinde olduğunu sizde göreceksiniz.

Club Zigana ise Kemer’de mavi ile yeşili sizin için birleştiren harika bir konsepte sahiptir. Kemer’e 15 km uzaklıkta ve Antalya’ya 30 km uzaklıkta yer alan otel hava alanına 40 km mesafededir. Denize sıfır ve 150 metre uzunluğunda kum, çakıl plajı bulunmaktadır. Standard Oda, Aile Odasi, Junior Süit, Senior Süit ve Villa odaları ile sizin için en uygun olan ile hizmet sunmayı hedefler. Club Zigana ile %35’e varan erken rezervasyon indirimleri ile eşsiz tatile şimdi daha da yakınsınız.

club-zigana-hotel-1656--1-21.03.2015132254-B0

Liberty Hotels Lara Beach de 311 odası ile geniş bir tesistir. 120 metrelik özel plajı ile mavi suların keyfini sevdiklerinizle doyasıya çıkaracaksınız.  Liberty Hotels Lara Beach 37.000 m2 alana kurulu ve Antalya şehir merkezine 17 km, Havaalanı’na 12 km. uzaklıkta yer alırken denize sıfırdır. Her şey dahil hizmet vermekte ve sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe olarak sunmaktadır. Açık büfe sabah kahvaltısı, geç kahvaltı, açık büfe öğle ve akşam yemeği, snack menü, gözleme, meyve ve sebze köşesi, ızgara köşesi, dondurma, gece snack, tüm yerli içecek hizmeti sizin için her zaman bulunmaktadır.

liberty

Ayrıca keyifli vakit geçirebilmeniz için açık havuz, sessiz havuz, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk cenneti (4-12 yaş), fitness center, sauna, hamam, jakuzi, masaj, kuyumcu, butik, kuaför, market, fotoğrafçı, rent a car, deri mağazası, hediyelik eşya, doktor, hemşire, su sporları; sörf, kano, banana, paraşüt, su kayağı, jet ski, katamaran, dalış okulu, sinema, internet cafe, elektronik bilgisayar oyunları, bilardo, tenis, masa tenisi, basketbol, voleybol, jimnastik, aerobik, step, jogging, dart, okçuluk, toplantı salonları bulunmaktadır. Yani her ihtiyacınızı karşılayacak ve sizin için en keyifli yaz tatilini sunacak olan Liberty Hotels Lara Beach, Lara’da seçimlerinizi bekliyor.

Erken rezervasyonu kaçırdım diye hala üzülüyorsanız ve aradığınız oteli en uygun fiyata hala bulamadıysanız 444 77 44 numaralı çağrı merkezinden direkt olarak Gezinomi’ye ulaşabilir ve seçimlerinizi hemen yapabilirsiniz. Peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ve aynı şekilde taksit imkanı ile gidiş dönüş uçak biletinizi de satın alabilirsiniz. İşte size fırsat işte size güzel bir tatil için heyecanlı bir adım. Hergün tatil olsa demek için hemen seçimlerinizi yapın…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.