Amsterdam’a gitmek için 5 neden…

Hollanda’nın başkenti olan Amsterdam, gezip görebileceğiniz ve kendinizi en keyifli hissedebileceğiniz dünya şehirleri arasındadır. Dilediğiniz gibi planlama yapabilir ve hatta Gezinomi Amsterdam turları arasından yıl boyunca çıkabileceğiniz tur tarihlerini inceleyerek hemen planınızı yapabilirsiniz.

Peki, Amsterdam’ı özel kılan şeyler neler? Amsterdam’a giderseniz ne yapabilirsiniz? İşte size Amsterdam’a gitmek için 5 neden;

Amsterdam

  1. Alışveriş

Kadınların en çok sevdiği şeylerin başında gelen alışveriş için Amsterdam ve güzel sokaklarında yer alan dünyaca ünlü markalar diğer şehirlere göre uygun fiyatlıdır. Hatta küçük butiklerden dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, kurulan sokak pazarlarından en güzel hediyelik eşyaları satın alabilirsiniz.

amsterdam alışveriş

  1. Eğlence

Gece gündüz, canınız ne zaman isterse eğlence seçenekleri hep sizi bekler. Amsterdam’ın en ünlü mekânları, en eğlenceli gece hayatı seçenekleri, üstelik ucuz fiyatlara sizi bekliyor.

Amsterdam-streets

  1. Mücevher satın almak

Alışveriş tutkunları, bu fırsat kaçmaz. Kadınlar için büyüleyici bir dünya olan mücevherler, sizi de içine çekecek ve almadan durmayacaksınız. En uygun fiyatları ya da böyle bir kısıtlamanız yoksa harika ürünleri ile dünyanın en ünlü markaları sizi bekliyor.

ışıkfestivali

  1. Amsterdam Işık Festivali

Kışın görebileceğiniz en güzel etkinliklerin başında Amsterdam Işık Festivali geliyor. Kasım ve Ocak ayları arasında sergilenen ve en büyüleyici şekilde sizi hayran bırakacak olan bu görsel şovu gezip görmelisiniz.

lalebahçeleri

  1. Keukenhof

Hollanda denildiği zaman akıllara ilk gelen şey tabi ki laleler. Amsterdam’daki Keukenhof diğer adıyla da Avrupa Bahçesi, dünyanın ikinci büyük çiçek bahçesidir. Diğeri ise Dubai Miracle Garden’dir. Tabi ki Amsterdam gezilecek yerler listesi daha da geniş olabilir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.