Arjantin’de Ne Yapılır? Ne Alınır?

And Dağlarında Kayak Keyfi Sizi Bekliyor

Renkli sokakları, samimi insanları ve görülmeye değer tarihi eserleriyle farklı bir tatil deneyimi sunan Arjantin de yeni keşifler sizi bekliyor. Arjantin’de su sporlarına yönelik düzenlenen aktivitelere katılarak tatilinize heyecan katabilirsiniz. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında görülen kış mevsiminde And dağlarında kayak keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca basketbol, boks, futbol, güreş, motor sporları ve voleybol gibi sportif etkinliklere katılarak tatilinizde de yeşil sahalara yakın olabilirsiniz.

Tatil süreniz boyunca da sportif müsabakalara katılmak ve spor tutkunuza ara vermeden devam etmek istiyorsanız sizde stadyumlarda yerinizi alarak heyecana ortak olabilirsiniz. Eğer izlemek yerine spor yapmak istiyorsanız su sporlarına katılarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Öyle ki spor yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Tatiliniz hem eğlenceli hem de sportif aktivitelerle dolu olacak. Arjantin Turları ile gerçekten en eğlenceli olanı yakalayacağınız kesin.

Arjantin Kültürünü Günlük Yaşantınıza Yansıtabilirsiniz

Mimari yapısı, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle Dünya’nın en güzel ülkelerinden biri diyebileceğimiz Arjantin’de eğlenceli ve güzel bir tatil sizi bekliyor. Sıcakkanlı ve samimi insanlarıyla sizi karşılayan Arjantin’de hayatınızda unutamayacağınız bir tatil yapacaksınız.  

Arjantin hediyelik eşya konusunda da oldukça zengin bir ülkedir. Magnet, bardak ve anahtarlık gibi günlük yaşantınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz malzemelere Arjantin’in kültürünü yansıtabilir, tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Arjantin’in ünlü derileri, süt karameli olarak geçen Dulce de Leche, kemerler, mate setleri, espadril ayakkabılar ve Arjantin’in Dünyaca ünlü şaraplarını hediyelik olarak alabilirsiniz. Ayrıca sokaklarda kurulan pazarları gezinerek ülkenin kültürüne yönelik daha birçok hediyelik eşya bulabilirsiniz. Kalabalık sokakları ve sizi kendine çeken pazarlarıyla Arjantin’de tatil yapmaktan keyif alacaksınız.  Yurt dışı turlar kapsamında siz de sevdikleriniz ile en eğlenceli olanı yakalayabileceğinizi bilmelisiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.