Bahamalar Alışveriş Turu

Dar Sokaklarda Alışveriş Gezintisi

Denizi, doğal güzellikleri ve şelaleleriyle Dünyanın en güzel bölgelerinden biri olan Bahamalar’da dar sokakları gezinerek kalabalık arasında tezgâhlardaki el emeği ürünleri inceleyebilirsiniz. El sanatları alanında önemli yeniliklere imza atan zanaatkâr, hazırladıkları birbirinden güzel el sanatlarıyla binlerce turistin evlerine uzanıyor.  Hasır çantalar, çantalar ve birbirinden renkli kıyafetlerle karşınıza çıkan sokak satıcılarından dilediğiniz gibi Bahamalar Turları sırasında alışveriş yapabilirsiniz.

El sanatı ve örme usulü yapılan hediyelik eşyalar, bu bölgede en çok satılan eşyalardır. Öyle ki bu kalitesiyle UNESCO tarafından Yaratıcı Şehir Ağı Listesine alınan Bahamalar’da gördüğünüz an hayran kalacağınız el işlemesi ürünleri oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Ülkenin başkenti Nassau şehrinde Straw markete uğrayarak daha farklı eşyaları inceleyebilir, evinizde sergileyebileceğiniz güzel eşyalardan satın alabilirsiniz. Bahamalar gezilecek yerler listesi yapmalısınız. 

Renkli Bir Tatil İçin Bahamalar En Güzel Tercih

Sportif etkinliklerle tatilinizi biraz renklendirmek ve farklı bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Bahamalar’a hoş geldiniz. Dört bir tarafınızı çeviren mavimsi suların kollarına bırakın kendinizi ve dilediğiniz gibi eğlenmenin tadını çıkarın. Sportif etkinliklerle formda kalmak ve sıradan tatilinize biraz hareketlilik katmak istiyorsanız öncelikle yapmanız gereken sportif etkinlikleri araştırmak ve su sporlarıyla gerek tüplü dalış gerekse yüzme sporlarıyla stres atabilirsiniz.

Yurt dışı turlar sırasında en çok farklı spor dallarını denemenizi tavsiye ederiz. Su altı dalışı yaparak mavi suların derinliklerine inebilir, rengarenk balıklar arasında gezinebilirsiniz. Belki de yaşamınız boyunca başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz manzaralar, Bahamalar’da denizin dibinde sizi bekliyor. Sadece tüplü dalış değil, yüzme ve su kayağı gibi etkinliklerine de katılarak oldukça heyecanlı dakikalar geçirebilirsiniz. Bahamalar’da bütün stresinizi ve yorgunluklarınızı denizin mavi sularına bırakacak, bütün yorgunluklarınızı atacaksınız.  

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.