En uygun fiyatlı sömestre turları

Yılın en güzel tatil zamanı olan sömestre de, keyifle dinlenmek ve tabi ki yeni yerler gezip keşfetmek için fırsatları yakalamalısınız. En uygun fiyatlı tur seçenekleri ile sömestre tatili için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

Sömestre turları genellikle daha eğlenceli ve daha çok gezecek yerleri ile tercih sebebidir. Bu yıl her zaman ki gibi erkenden başlayan tur fırsatları ile Gezinomi sömestre turlarına göz atmanızı ve görmek isteyeceğiniz o mükemmel ülkeyi şimdiden seçmenizi tavsiye ederiz. Şimdi gelin gidebileceğiniz en uygun fiyatlı turlara göz atalım ve hatta daha fazlası için fırsatları yakalayalım.

parga

Muhteşem Parga Turu bu yılın en çok tercih edilen turlarının başında geliyor. Hem uygun fiyatı hem de en güzel manzara seçenekleri ile gerçekten görmeniz gereken yerler arasında. 3 gece 4 gün sürecek olan bu güzel tur kapsamında; Parga, Korfu, Yanya, Meteora, Kalambaka ve Kavala göreceğiniz yerler arasındadır. Ayrıca 326 TL’den başlayan tur fiyatları ile gerçekten sizi cezbedecektir.

Amsterdam Turu ise kışın gidilecek en iyilerindendir. Eğlence, keyifli akşam etkinlikleri ve göreceğiniz en güzel yerleri ile Amsterdam’ı 3 gece 4 gün sürecek olan turda yakından tanıyacaksınız. 821 TL’den başlayan fiyat seçeneği ile incelemenizi tavsiye ederiz.

paris

Paris Sonbahar, Kış Turu ise 3 gece 4 gün  sürmekte ve Opera Meydanı ve Binası, Tuilleries Bahçeleri, Concorde Meydanı, dünyaca ünlü alışveriş caddesi Champs-Elysées, Zafer Takı, Eiffel Kulesi, Askeri Müze, Alexandre III Köprüsü, Meclis binası, Napoléon’un Mezarı, Orsay Müzesi, Louvre Sarayı ve Müzesi, Chatelet Meydanı, Ile de la Cité ve Notre Dame Katedrali, St. Michel Meydanı ve Çeşmesi, Vendome Meydanı, Madlen Kilisesi, Grand Palais, Petit Palais ,Comedie Francais, parfüm müzesi görülecek yerler arasındadır. 920 TL’den başlayan bu güzel tur için şimdiden yerinizi ayırtmalısınız.

italya

Klasik İtalya Kış, İlkbahar Turu ile 7 gece 8 gün en güzel yerleri gezmeye hazır olun. 986 TL’den başlayan tur fiyatı ile 2 gün Milano ve Venedik, 2 gün Floransa ve 3 gün ise Roma gezeceğiniz şehirlerden. Yani dolu dolu geçecek olan bu güzel tur için elinizi çabuk tutmalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.