Endonezya Hakkında Bilmeniz Gerekenler Var!

Büyüleyici doğa yürüyüşleriyle spor tutkunuzu yaşayabileceğiniz Endonezya Turları na kesinlikle göz atmalısınız.

Etkinliklere ve gezilere açık bir ülke olan Endonezya’da büyüleyici doğa yürüyüşleri ve bisiklet turları sizi bekliyor. Tatilinize kısa bir mola verip biraz sportif etkinliklere mi katılmak istiyorsunuz? Öyleyse sizi doğayla bütünleştiren yürüyüşlere hazır olun. Doğa yürüyüşü etkinliklerine katılarak hem yeşilin ve temiz havanın tadını çıkaracak hem de spor yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca her yıl 16-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Dragon Tekne Yarışlarında kürek çekmeye ne dersiniz.

Ülkenin en büyük etkinliklerinden biri olan Tekne Yarışlarında heyecan sizi bekliyor. Heyecanlı ve tutku dolu su sporlarıyla güzel bir gün geçirebilir ve kumsala uzanarak bütün yorgunluk ve stresinizi atabilirsiniz.

Endonezya’nın Egzotik Dünyasından Dilediğinizi Alabilirsiniz

Doğal güzellikleri, tarihi yapısı ve adalarıyla önemli bir ülke olan Endonezya’da yeni keyiflere açık olun. Ülkeyi gezinirken bir taraftan günümüz mimarisinin güzelliği ve ihtişamını, diğer taraftan da ülke kültürünü inceleme şansını bulabilirsiniz. Endonezya, egzotik hediyelik konusunda oldukça zengin bir ülkedir. Lüks alışveriş merkezlerinin yanı sıra kapalı pazarlarda da oldukça farklı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pirinçten yapılmış birbirinden güzel hediyelik eşyalar, tahtadan oyma biblolar, tekstil ürünleri, kuklalar, antik hediyelik eşyalardan dilediğinizi alarak sevdiklerinizi ve yakınlarınızı sevindirebilirsiniz. Ya da evinizin güzel bir köşesinde sergileyebileceğiniz önemli el işlemesi ürünleri satın alabilirsiniz. Yurt dışı turlar arasında dünyanın önemli çay ve kahve üreticilerinden biri olan Endonezya’dan mutfağınızın vazgeçilmezi çay ve kahvelerden kesinlikle almalısınız. Tropikal meyvelerden seviyorsanız eğer kesinlikle Mangostan, Rambutan, Jackfruit, Durian ve Muz gibi birbirinden güzel meyvelerden alabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.