“Her Gün Tatil Olsa…”

Sürprizlerle başladığımız yayın hayatımızda tatilseverlerin yepyeni tatil sitesi olma yolunda ilerliyoruz. Tatil yapmak, yeni yerler görmek, gezmek, keşfetmek, farklı kültürleri tanımak kısaca hayallerindeki tatile kavuşmak isteyenleri en kolay ve güvenilir şekilde diledikleri yerde tatilleriyle buluşturmayı amaçlıyoruz. Kısıtlı zamanları en iyi şekilde değerlendirmek, bürokrasilerden sıkılan hizmet kalitesini bir tık uzakta arayanlar için her ayrıntıyı özenle tasarladık. Aradığınız her türlü tatili bulabileceğiniz sitemiz, ayrıca sizler için en uygun fiyat garantisini de sağlıyor.

Gezinomi’den tatil yaptıran para: Gezipara

Tatilseverlere özel bir sistem geliştirdik, tatil yaptıran para Geziparalarla yayın hayatımıza ”merhaba” dedik. Öncelikle, Gezinomi’ye üye olan herkes 20 TL Gezipara kazanıyor. Gezinomi’de yapılan her türlü aktivite ile Geziparalar artıyor. Arkadaşlarını siteye davet edip üye kazandıranlara, alışveriş yapanlara, tatilini yorumlayanlara Gezipara hediye etmeye devam ediyoruz.

Arkadaşını davet et, bedava tatil yap!

Gezipara sistemimizde arkadaşlarını sitemize davet edenler ve böylece siteye üye kazandıranlar 5 TL gezipara kazanıyor. Üye kazandırdıkça Geziparalar artıyor, istenilen tatil alışverişinde kullanılıyor, arkadaşlarınız sizi tatile gönderiyor!

Tatilseverler bayram ediyor!

Gezinomi olarak, Şeker Bayramı tatiline özel birbirinden farklı seçenekler hazırladık. Bayram tatilini değerlendirmek isteyenler için, yurt dışı, yurt içi, cruize ya da Türkiye’nin dört bir yanındaki oteller bayrama özel fiyatlarımızla sizleri bekliyor.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.