Hawaii’den Ne Alınır?

Denizi ve Doğal yapısıyla tatilcilerin en çok sevdiği eyaletlerden biri olan Hawaii’de su sporlarıyla kendinizi denizin kollarına bırakacaksınız. Hawaii’de deniz her tarafı kapladığı için sportif faaliyetleri arasında ağırlıklı olarak su sporunu görebilirsiniz. Dünya’nın en iyi sörfçüleri Hawaii’nin kızgın ve uçsuz bucaksız denizlerinde yetişmektedir. Buradan da görüleceği gibi su sporları bakımından Hawaii Dünyanın en iddialı eyaletlerinden biridir. Hawaii Turları da en çok tercih edilen turlar arasındadır.

Kendinizi Hawaii’nin Azgın Sularına Bırakın, Hawaii’de Spor

Duke Kahanamoku isimli bir Hawaii’li yüzme dalında Olimpiyat Madalyası kazanmış ve sörfü yaygınlaşmıştır. Böylece sörf onun sayesinde dünyaca yapılan bir haline dönüşmüştür. Su sporlarının yanı sıra kumsalda tatilcilerle birlikte dilediğiniz gibi Voleybol keyfi yapabilir ve kumsalın tadını sporla taçlandırabilirsiniz. Deniz ve kumsala birde eğlence veren sportif faaliyetler katılınca Hawaii tatilinin tadı daha güzel oluyor.   

Butik Dükkanlardan Hediyelik Pazarlığı!

Güzelliğiyle kendisine hayran bırakan Hawaii’de deniz, kumsal, güneş ve doğanın bambaşka bir güzelliği var. Denizin yemyeşil rengine birde kumsalın güzelliği eklenince tatil daha güzel bir hal alıyor. Muhteşem güzelliği ve doğal yapısıyla ziyaretçilerinden tam not alan Hawaii’de en seçkin markaları bulabilir ve dilediğiniz gibi alış veriş yapabilirsiniz. Hawaii’de bulunan devasa Alışveriş Merkezlerini gezinerek kendinize ve yakınlarınıza hediyelik eşyalar alabilirsiniz. Tatilinizi unutulmaz kılacak ve evinizde hatıra olarak saklayabileceğiniz takı ve tasarımlardan almak istiyorsanız hem büyük alışveriş merkezlerini hem de sıra sıra dizilmiş butik dükkân ve mağazaların tezgahlarını inceleyebilirsiniz.

Waikiki’de bulunan uluslararası pazar yerlerini gezinirken kendinizi ormanın ortasında hissedeceksiniz. Waikiki’de bulunan Royal Hawalian Alışveriş Mermezi, Dfs Galleria, Duty FfreeMağazaları ve Waikiki Shopping Plaza’yı gezinerek almak istediğiniz ne varsa rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak butik dükkan ve tezgahlardan alışveriş yapmak istiyorsanız sıkı bir pazarlıkçı olmanız gerekiyor. Çünkü genelde buralar turistlerin alışveriş yaptığı mekanlar olduğu için satıcılar fiyatları oldukça yüksek tutabiliyor. Sizde bu oyuna gelmemek için fiyat konusunda titiz davranırsanız oldukça karlı alışverişler yapabilirsiniz.  Yurtdışı turlar ile çekimlerinizi hemen yapabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.