İbiza’da alışveriş imkanları, ne alınır?

Avrupa’nın tatil cenneti olarak gösterilen İbiza, dünyanın da sayılı destinasyonları arasında kendine yer bulmaktadır. Harika fırsatları yakalayabileceğiniz bu bölgede eşsiz bir deneyime ilk adımı atabilirsiniz. Denizin ve güneşin keyfini sürebileceğiniz İbiza Turları, dünyaca ünlü bazı el sanatlarına sahip olarak harika bir kültürel deneyimi sizlere sunacaktır.

İbiza’da yerel dükkanlarda hediyelik eşyalar bulabilir ve dönüşte sevdikleriniz için bu hediyelerden satın alabilirsiniz. İbiza bölgesinde el sanatları son derece gelişmiştir. Seramik, giyim, hediyelik eşyalar ve el yapımı espadriller başta olmak üzere geleneksel ürünlere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

İbiza bölgesinde alışveril denildiğinde akla ilk gelen Eivissa bölgesi olacaktır. Burası aynı zaman da İbiza’nın merkezi konumundadır. Adlib Fashion adında ki moda giyimi ile popülerliğini sürdüren İbiza, tekstil ürünleri konusunda da ciddi bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyacaktır. İbiza’da İyi kalitede deri giyim ve ayakkabı ürünleri, antikalar, çanak çömlek, yerel el sanatları ve cam sanatı ürünleri, Ibiza’ya özgü inci ürünleri ve Ibiza seramik ürünleri, Ibiza’ya özgü popüler hediyelik ürünler bulabilir ve satın alabilirsiniz. Tabi ki İbiza gezilecek yerler listesi de yapmalısınız!

Dönüş yolculuğunda sevdikleriniz için alışveriş yapacaksanız ada da çalışma saatlerine dikkat etmenizde fayda olacaktır. Bazı İspanyol şehirlerinde saat düzenlemeleri farklılıklar gösterebiliyor. Bu nedenle Pazar günü veya tatilin son gününe alışverişi bırakmadan hediyeliklerinizi temin etmenizi tavsiye ederiz.

Su sporları için İbiza!

İbiza, farklılıkları bulabileceğiniz enfes bir ada destinasyonudur. Tatil denildiğinde Avrupa’nın en özel bölgesi olarak anılan İbiza, çılgın partileri ve mükemmel olanaklarıyla size özel bir deneyimi sunacak ve harika zaman geçirmenize imkan tanıyacaktır.

İbiza bölgesinde sadece partileri ve mükemmel denizi değerlendirmekle kalmamanızı tavsiye ederiz. Bunun için yapmanız gereken iki farklı yol vardır. Birincisi denizin keyfini sportif faaliyetler ile süslemek, ikincisi ise mevcut olan sportif faaliyetleri gerek izleyici gerekse de katılımcı olarak değerlendirmektir. Eğer siz de tatil için gittiğiniz yerlerde spor yapmayı seviyorsanız İbiza, farklı bir deneyimi size sunacaktır. Eğer spora ve bisiklete meraklıysanız İbiza’da görmeniz gereken bir festival bulunmaktadır. Her yıl 3 Nisan’la 5 Nisan arasında düzenlenen MMR İbiza Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışı amatöründen profesyoneline kadar pek çok kişinin katıldığı eşsiz bir organizasyon olarak dikkat çeker. Mutlaka ama mutlaka uğramayı unutmayın diyoruz.

İbiza’da yapılacak bir diğer sportif etkinlik ise deniz yolu ile gerçekleşecektir. Deniz kültürünün en güzel örneklerini görebileceğiniz bu ada da yapacağınız bazı sportif faaliyetler arasında yelken, kano, ve diğer su sporları olacaktır. Akdeniz’in ılık sularında gerçekleştireceğiniz bu etkinlikler hem harika bir gün geçirmenizi sağlarken hem de mükemmel bir deneyime ilk adımı atmanız için önemli bir yere sahip olacaktır.

Dalış organizasyonları İbiza için gerçekten özel bir deneyim olacaktır. Akdeniz’in en özel dalış bölgelerinden birisi sayılan İbiza’da gerek batık dalışları gerekse de normal dalışlar harika görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Kısaca bahsetmek gerekirse bu ada size istediğinizden çok daha fazlasını sunacaktır. Yeter ki değerlendirmeyi bilin; İbiza harika fırsatlarıyla sizi bekliyor olacak. Yurt dışı turlar ile en keyifli zamanı geçirmek için İbiza güzel bir seçim olabilir. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.