İTALYA’DA GEZİLECEK YERLER

Ne yapın ne edin bu yıl seçtiğiniz bir tarihi İtalya için ayırın. Gezmeyi seviyorsunuz. Özellikle yurtdışına çıkmak istiyorsanız İtalya turu seçeneklerine mutlaka göz atmalısınız. İtalya’da gezip göreceğiniz, yemeniz gereken ve en çok merak edeceğiniz seçenekleri sizin için araştırdık ve bunları inceledikten sonra o mükemmel tur için siz de hazır hissedeceksiniz.

Bir ülkeye ya da bir şehre gitmeden önce kesinlikle araştırma yapmalısınız. Özellikle daha önce hiç gitmediyseniz, nereyi görmeli, nerede ne yemeli ya da nerede kalınmalı gibi detayları mutlaka incelemelisiniz ki gittiğiniz zaman sıkıntı yaşamayın. Özellikle merak ettiğiniz noktalar arasında parasal mevzular da varsa önceden planlamanızı yapmalısınız.

1

İşte size İtalya’da gezilecek yerler;

İtalya’ya gittikten sonra bende değişen ilk fikir sürekli turistlere sunulan ücretli ekstra geziler oldu. Kesinlikle bu tarz şeylere gerek duymamalısınız. Ekstra gezilere para ödeyerek değil, aynen buradan yaptığınız gibi araştırarak önceden planlayarak her şeyi organize edebilirsiniz. İtalya seyahatiniz için şimdiden sabırsızlandığınızı biliyorum ve size birkaç ipucu veriyorum.

En çok nereye zaman ayırmalı?

İtalya’da asıl görülmesi gereken yer Roma’dır. Roma için ayrılan 3 günlük tur seçenekleri tam anlamı ile mükemmeldir. Roma adeta bir açık hava müzesidir. Her köşede farklı bir detay, her bina da her meydanda farklı bir ruh yakalayabilirsiniz. Roma yılın her mevsimi görülebilecek harika seçenekleri ile sizi konuk edecektir. Roma – Floransa – Venedik turu sizin için kusursuz olacaktır.  Toplamda 1 hafta sürecek olan turun detayı şöyle; 3 gün Roma, 2 gün Floransa ve 2 gün Venedik’tir.2

Ancak daha yoğun bir program hazırlamak isterseniz eğer 7 günde 6 farklı İtalyan şehri görmekte mümkündür. 3 saat süren bir uçak yolculuğunun ardından İtalya’ya ulaşabilir ardından tüm seyahatinizi lüks ve rahat tur otobüsleri ile yapabilirsiniz.

Pisa Kulesi, Mucizeler Meydanı, katedral ve vaftizhane, meydanlar, Piazza Maggiore, Asinelli Kulesi, S. Domenico Bazilikası,San Luca Kemeraltı, Santa Maria dela Vita, Portofino, Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) gibi yerleri mutlaka görmelisiniz.

      

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.