Koh Samui’de Ne Yapılır?

Yelken Yarışları Sizleri Bekliyor

Yelken üzerinde kıyasıya yarış sizi bekliyor. Birbirinden güzel etkinliklere katılabileceğiniz Koh Samui şehrinde öncelikle yelken turnuvalarına katılabilir ve eğlenceli bir yarışla tatilinize heyecan katabilirsiniz. Kendinizi masmavi suyun kollarına bırakın ve yarışı birinci tamamlamak için rüzgârı arkanıza alın ve kıyasıya mücadele verin. Doğa yürüyüşüyle de kendinizi yeşilin ortasında ve dağların eteklerinde bulabilirsiniz. Koh Samui turları ile seçimlerinizi hemen yapmalısınız. 

Siz zirveye tırmandıkça heyecanınızda artacak ve muhteşem manzaralarla tatilinize unutulmaz anlar katacaksınız. Uzun tırmanışların ardından dağların zirvesinde muhteşem görüntüler sizleri bekliyor olacak. Siz de tatilinize güzel ve eğlenceli bir spor molası vermek istiyorsanız dilerseniz yelken yarışı dilerseniz de doğa yürüyüşü ve tırmanma etkinliklerine katılabilirsiniz.

Duvar Halıları Evinizin En Güzel Sergisi Olabilir

Tapınakları, hayvan bahçeleri ve doğal güzellikleriyle keyifli bir tatil sunan Koh Samui’de dilediğiniz gibi alışveriş yapmak istemez misiniz? Şehrin her bölgesinde alışveriş merkezi bulabilirsiniz. Alışveriş konusunda oldukça gelişmiş olan bu şehirde hediyelik eşyaların fiyatı diğer şehir ve adalara oranla oldukça düşük. Özellikle Chaweng, Lamai ve Nathon bölgelerinde bulunan devasa alışveriş merkezlerinin kapılarını aralayarak birbirinden güzel hediyelikleri inceleyebilirsiniz.Büyük markaların ve orijinal ürünlerin satıldığı bu bölgelerde, bütçenize göre her çeşit hediyelik eşya bulabilirsiniz. Ayrıca pazar ve küçük dükkanları da gezinerek birbirinden farklı hediyeliklerden satın alabilirsiniz. Pazar ve dükkanlarda alışveriş yaparken pazarlık yapma imkanınız da bulunduğu için daha az ödeyerek daha çok alışveriş yapma imkanına sahip olabilirsiniz. Bu şehirde meşhur Thai ipeği, ipek tekstil ürünleri, duvar halıları, oyma sabunlar ve geleneksel el sabunu ürünlerinden dilediğinizi evinize ve sevdiklerinize götürerek tatil dönüşü yakınlarınızın yüzünü güldürebilirsiniz.  Yurt dışı turlar arasından tercihlerinizi şimdi yapabilirsiniz. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.