Kurban Bayramında Büyük Balkan Turuna!

Kurban Bayramı çıkacağınız güzel bir tur için plan yapmaya hazır olun! Sevdikleriniz ile katılabileceğiniz ve en eğlenceli zamanları geçirebileceğiniz eşsiz bir tatil sizi bekliyor. Kimi zaman tarihe tanıklık edecek, kimi zaman yeni kültürün en farklı özelliklerini tanıyacaksınız. Yeni lezzetler keşfedecek, kendiniz için en güzel hediyeleri seçeceksiniz.

“Kurban bayramında nereye gitsek?” diye düşünenler için harika bir teklifimiz var. Gidip göreceğiniz ve gerçekten keyifli zamanlar geçireceğiniz Büyük Balkan Kurban Bayramı Turunda göreceğiniz yerler arasında Üsküp, Belgrad, Saraybosna, Mostar, Poçitel, Dubrovnik, Neum, Budva, Ulcinj, Petrovac, Bar, İşkodra, Tira, Draç, Ohrid, Kalkandelen, Manastır, Selanik ve Kavala bulunmaktadır.

buyuk-balkan-kurban-bayrami-turu-2602--6-12.5.2015162407-B1

7 gece 8 gün sürecek olan Büyük Balkan turuna 349 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleri ile katılabilirsiniz. Lüks otobüsler ile ulaşımınızın sağlanacağı, 6 gece oda kahvaltı konaklama yapacağınız ve Türkçe rehber eşliğinde rahat rahat gezebileceğiniz Büyük Balkan Kurban Bayramı Turu için bu güzel fırsatı hemen değerlendirmelisiniz.

Gezinomi Kurban Bayramı turları arasından en uygun olanı inceleyebilir, görmek istediğiniz ülkelere öncelik verebilir ve peşin fiyatına taksit 9 taksit seçeneği ile turunuzu hemen satın alabilirsiniz. Bu yıl içerisinde katılabileceğiniz en güzel tur fırsatları sizi bekliyor.

“Her gün tatil olsa” diyenler için en güzel tur seçenekleri seçimleriniz ile hayat bulur, siz yeter ki karar verin ve zaman tükenmeden hemen tatilinizi satın alın.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.