Las Vegas’tan Ne Alınır?

Renkli dünyasıyla binlerce insanın hayal dünyasını süsleyen Las Vegas’ın eğlence ve kumar dünyası gibi eğlence dünyası da oldukça hareketli oluyor. Otellerin içerisinde bulunan lüks alışveriş merkezleri ile alışveriş tutkunlarıyla dolup taşıyor. Dünyanın en ünlü markalarını bulabileceğiniz Las Vegas Turları sırasında alacağınız ürünlerden çok bütçeniz önemli. Çünkü burada dilediğiniz her şeyi alabilirsiniz ancak maliyet olarak yüksek fiyatlarla karşılaşırsanız şaşırmayın.

Vegas’ın en önemli otellerinden biri olan Caesar’s Palace’ın bir bölümünü oluşturan Forum Shops, Vegas’ın en etkileyici bir alışveriş merkezlerinden biridir. İçinde Cheesecake Factory ve Apple Store gibi Dünyanın en önemli markalarını bulabilirsiniz. Genelde üst düzey markaların bulunduğu Forum Shops’ta alışveriş yapmak için iyi bir bütçeye sahip olmalısınız. Biraz daha az ödeyerek güzel hediyelikler almak isterseniz daha Planet Hollywood Oteli içinde yer alan Miracle Mile Shops’a kesinlikle uğramalısınız. Fashion Show Mall ise Strip’teki en büyük alışveriş merkezidir. Öyle ki devasa alışveriş merkezinin içerisinde gezinirken kaybolmanız an meselesi olabilir.

Devasa alışveriş merkezlerinden sıkılıp şöyle biraz daha Outlet tarzı tezgâhlara göz atmak istiyorsanız Las Vegas’ın hem kuzeyinde hem de güneyinde “Premium Outlets” isimli indirim mağazaları bulunuyor. Eğer marka takıntınız yoksa gönül rahatlığıyla buradan alışveriş yapabilirsiniz. İndirim mağazalarında fiyatlar oldukça düşük ve ürünler de oldukça iyi görünüyor. ABD Turları ile aslında bir nevi alışveriş turuna çıkmış gibi olacaksınız. 

Eğer Vegas’tan ne alabilirim diye düşünüyorsanız; kumar dünyasının ana vatanı olarak bilinen bu şehirden iskambil kâğıdı ve poker seti almaya ne dersiniz? Etrafınızdaki kumar makinelerine o kadar alışmış olacaksınız ki iskambil kâğıtları ve poker setleri size gayet normal bir hediyelik olarak görebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.