Mallorca Alışveriş Rehberi

Mücevher ve el sanatlarının merkezi Mallorca! İspanya’nın önemli gezi bölgeleri arasında yer alan Mallorca, sizin için ideal bir tatil destinasyonu olmakla birlikte  özel hediyeler bulabileceğiniz yerlerin başında geliyor.

Birbirinden farklı güzellikleri bir arada bulunduran bu şehir, enfes deneyimler yaşamanıza imkan tanıyan yapısıyla biliniyor. Ülkenin önemli turizm alanlarının başında kendine yer bulan Mallorca, özel tasarım mağazalarıyla diğer Avrupa şehirlerinden ayrılıyor. Mallorca Turları kesinlikle göz atmanız gereken turlardan.

Eğer Mallorca’ya yolunuz düştü ise ilk yapmanız gereken şeylerden bir tanesi Mallorca peynir çeşitlerini ve deniz ürünlerini deneyimlemek olacaktır. Buna ek olarak Avrupa’nın en özel şaraplarını tadımlayabileceğiniz veya hediye olarak alabileceğiniz bu şehirde el yapımı ürünlerin de büyük önemi bulunuyor. Dönüş yolunda sevdiklerinizi sevindirmek adına alacağınız el emeği, göz nuru ürünler gerçekten ideal bir hediyelik olacaktır. El yapımı espadriller bu konuda önemli bir yere sahip olmakla birlikte genellikle el ürünü satan yerlerin de önemini görebilirsiniz. Kısacası her bölgeye özgü olan hediyelikleri burada da farklı bir şekilde bulabilirsiniz.

Mallorca’da bir diğer deneyim ise iyi kalite de yer alan deri giyim ve ayakkabı ürünlerini tercih etmek olacaktır. Cam sanatında ciddi anlamda ileriye giden bu şehirde kişiye özel hediyelikler tasarlatabilirsiniz.

Eğer Mallorca’da bir şeyler almak isterseniz yapmanız gereken Passeig d’es Born’u, ziyaret etmenizde fayda olacaktır. Her cumartesi günü Plaza Mayor’da kurulan açık hava mücevher ve el sanatları pazarı da harika ürünler bulmanıza imkan tanıyacaktır. Mallorca gezilecek yerler listesi mutlaka yapmalısınız. 

Mallorca’da denizin keyfini çıkarabileceğiniz su sporları

Mallorca, deniz kıyısında özel bir destinasyondur. İspanya’nın en çok turist çeken şehirlerinden birisi konumunda ki Mallorca, muhteşem bir deneyim yaşamanıza imkan tanıyacaktır.

Deniz turizminin tüm nimetlerini bulunduran bu şehir, harika fırsatları yakalamanıza imkan tanıyacak ve eşsiz güzellikleriyle size özel bir deneyim sunacaktır. Kısacası Akdeniz’in turkuaz renkli sularında eşsiz bir deneyim yaşayabileceksiniz.

Mallorca’da hem gezip hem de spor yapmak isterseniz tercihinizi su sporlarından yana kullanabilirsiniz.

DALIŞ

İster başlangıç düzeyinde ister deneyimli bir dalgıç olun, Mallorca, dalış için çok ideal bird bölgedir. Eğer isterseniz burada ki dalış okullarına gidebilir ve keyif dolu bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Deniz hayatı ve ortamının çeşitliliğini keşfedebileceğiniz bu bölgede SSI, PADI veya CMAS sertifikaları alabilirsiniz.

MOTORLU SU SPORLARI

Tüm enerjinizi boşaltmak için mükemmel bir yol! Motorlu su sporları tüm dünyada yaygınlaşan sportif faaliyetler olmasının yanı sıra harika deneyimler yaşamanız için de bulunmaz bir nimet olacaktır. Fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını Mallorca’da aramakat isterseniz Su kayağı, Wakeboard, Mono-skiing, Sky-skiing, Knee boarding, Banana, Ringo, Sürat motoru turları gibi organizasyonlara katılabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. İspanya Turları zaten genel anlamda eğlence dolu, güzel turlardır.

Yapılacak listeli elbette bunlarla sınırlı olmasa da geniş katılımlı aktiviteler de sizi bekleyecektir. Mallorca’nın keyfini çıkarabileceğiniz deniz turizminde eşsiz bir deneyime ilk adımı atabilir ve mükemmel zaman geçirebilirsiniz. Mallorca bu gibi faaliyetlerde ideal bir tercih olacaktır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.