Paris Alışveriş Turu

Paris’te birbirinden farklı spor alternatiflerini değerlendirebilmeniz mümkün. Güzel gezi alanlarını size sunan Paris, eşsiz deneyimler yaşayabileceğiniz sportif faaliyetlere de imkan tanımaktadır. Spor konusunda ciddi turnuvaların yapıldığı Paris, sırf bu yüzden tercih edilen bir destinasyon haline dönüşmeyi başardı.

Paris Turları için ilk akla gelen spor organizasyonu Fransa Açık tenis turnuvası olacaktır. Dünyanın en prestijli tenis turnuvalarından birisi olarak gösterilen bu organizasyon için on binlerce turist müsabakaları izleyebilmek için Paris yollarını tutmakadır.

Bir diğer önemli organizasyon ise Paris maratonu olacaktır. Keyifli bir sportif deneyimi yaşamak isterseniz maratonun duyurulduğu tarih aralığında seyahatinizi gerçekleştirebilir ve harika deneyimler yaşayabilirsiniz.

Futbol, Paris’te olmazsa olmazlar arasında yer alır. Avrupa’nın en güçlü takımlarından birisi olan Paris Saint Germen müsabakalarını takip etmek, ayrı bir keyif verecektir.

Paris’te kayak tutkusu da vardır. Yakın bölgelerde kolaylıkla ulaşabileceğiniz kayak merkezlerine giderek kış sporlarının keyfin yaşayabilirsiniz.

Alternatifi bol spor organizasyonlarına katılım sağlamanız için yapmanız gereken tek şey, tercihinize ve keyfinize uygun programlara katılmak olacaktır. Ayrıca kendiniz için Paris gezilecek yerler listesi yapmalısınız. 

Paris’ten Ne Alınır? Hangi hediyelikleri alabilirim?

Paris, dünyanın kalbinin attığı önemli başkentlerden birisi olmasının yanı sıra modanın da önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Şanzelize ceddesi gibi önemli mekanlarda alışveriş keyfini yaşayabilmeniz mümkün. İster lüks, isterseniz de düşük fiyatlara butik keyfini sürebilir ve harika zaman geçirerek alışveriş çılgınlığına katılabilirsiniz.

Paris denildiğinde akla ilk gelen kozmetik ürünler olacaktır. Dünyanın en pahalı ve en uygun kozmetik çeşitlerini bu şehirde bulabilirsiniz.

Paris’ten Hediyelik Ne Alınır?

Paris’te hediyelik denilince akla ilk gelen Eyfel kulesi olacaktır. En küçük anahtarlıktan en büyük biblolara kadar çeşitli alternatifler bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra ressamlar tepesinde bulunan ressamlara kendi portrelerinizi çizdirebilir, şehri simgeleyen anahtarlık, magnet ve biblolardan satın alabilirsiniz.

Paris’te Parfüm Nereden Alınır?

Paris’te parfüm satın almak gerçekten doğru bir yaklaşım olacaktır. Hem kendiniz hem sevdikleriniz için harika parfümler bulabilirsiniz. Paris sokaklarında kişiye özel parfüm deneyimi sunan dükkanların varlığını bilmeniz yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra dünyanın sayılı butiklerinde bu parfümleri bulabilirsiniz. Fiyat aralığına gelince; en düşük fiyattan en yüksek fiyata kadar çok sayıda özel ürünler sizi bekliyor olacak. Yurt dışı turlar arasında bu yüzden en çok tercih edilen Fransa Turları bu yıl sizin de seçimleriniz arasında olabilir. 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.