Peru Gezi Rehberi

El Emeği Ürünler Peru’dan Dünya’ya Açılıyor

Vahşi yaşam konusunda oldukça zengin bir ülke olan Peru’da Amazon Yağmur Ormanlarında gezinerek güzel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Peru gezintinizi alacağınız hediyeliklerle daha da güzel bir hale getirebilir ve ülkenin kültürünü evinize taşıyabilirsiniz.  Peru Turları sırasında satın alabileceğiniz en güzel hediyelik eşyalar el yapımı ürünlerdir. Çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz el yapımı ürünlerle, gezinizi ülkenin kültürünü yansıtan hediyeliklerle taçlandırabilirsiniz.

Alpaka ününden yapılmış ürünler, tekstil ürünleri ve duvar halılarıyla Dünya’ya adını duyuran Peru’dan evinize birbirinden güzel hediyeliklerle dönebilirsiniz. Taş, ahşap ve kabak oymaları ile oldukça yaygın hediyeliklerdir. Birbirinden güzel gümüş ve altın takılarla kendinizi sevindirebilirsiniz. Peru’nun kültürünü görebileceğiniz takıları, üzerinizde taşıyabilir ve gittiğiniz her yerde Peru’yu taşıyabilirsiniz. Pan flütler ve deri davullar bölgenin en güzel ve ilginç hediyelik eşyaları arasında yer almaktadır. Peru’nun iki yerel içkisi olan Pisco ve Inca Cola da çevrenizdekilere götürebileceğiniz güzel hediyeliklerden biri olabilir.  

Sporun Her Branşını Peru’da Yakalayın

Peru’da rafting, kayak, bisiklet, zipline, binicilik, sörf, ATV, motokros, yamaç paraşütü, gölgelik, canoing, sandboarding gibi adrenaline doyacağınız birçok spor aktivitesine katılabilirsiniz. Peru’da düzenlenen sportif aktivitelere katılarak azgın ırmak sularında sal, kano, motorsuz tekneyle yol alacak, heyecan dolu bir gün geçireceksiniz. Kayak sporuna tutkun sporseverler de Peru’da buluşuyor.

Heyecan yaşamak ve tutku dolu bir gün geçirmek isteyenler için düzenlenen zipline aktiviteleri ile dağın zirvesinden çelik halatlarla kayarak ülkeyi ve doğayı kuşbakışı izleyebilirsiniz. At binerek doğanın tadını çıkarmak size de hoş gelmiyor mu? Sadece at binerek değil ATV kullanarak doğa gezintisine çıkabilir ve yeşilin tadını çıkarabilirsiniz. Farklı bir gün geçirmek ve kendinizi denizin mavi sularına bırakmak istiyorsanız sörf keyfi sizi bekliyor. Yurt dışı turlar arasından çok ilginç bir tur seçtiğinizi siz de görebilirsiniz. 

Dağları ve engebeleri motosikletle aşarak heyecanlı dakikalar yaşayabilirsiniz. Ülke de o kadar çok sportif etkinlik düzenleniyor ki tatilinizin tamamını spor yaparak geçirebilirsiniz. Sportif etkinliklere yönelik oldukça iyi bir alt yapısı bulunan Peru, her yıl binlerce spor tutkununu ağırlıyor. Sizde bu eğlenceden payınıza düşeni almak için sportif etkinliklere katılarak heyecana ortak olabilirsiniz.  

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.