Samos Alışveriş Turu

Samos adası her yanı denizle kaplı olduğundan harika bir destinasyondur. Adanın her yerinde denize girebilir ve güneşin keyfini sürebilirsiniz.

Muhteşem güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Samos adası turları, farklılıkları ortaya koyacak ve harika zaman geçirmenize imkan tanıyacak. Samos adasında katılabileceğiniz çok sayıda etkinlik ve sportif faaliyet bulunmakta.

Adanın tamamen denizlerle çevrili olması, su alanında pek çok etkinliğin düzenlenmesinde etkili olmaktadır. Özellikle bazı su sporları sürekli yapılarak festival havasına dönüştürülmüştür. İreon plajı ve Potakaki Plajı, su sporlarının yapıldığı muhteşem alanlardır. Sahili taşlık, denizi ise kumluk olan uzunca plajlarda su sporları dikkat çeken detaylar arasında. Genel anlamda yakın bölgelerde dalış organizasyonları yapılırken CMAS sertifikası alabileceğiniz muhteşem organizasyonlar da sizi bekliyor olacaktır.

Bunun yanı sıra plaj yakınlarında katılabileceğiniz bazı sportif etkinlikler de göz kamaştıran cinsten. Jet ski, banana, surf gibi etkinliklere katılabilir, harika zaman geçirebilirsiniz. İsterseniz şnorkel ile de muhteşem bir dünyanın tam ortasında kendinize yer bulabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Samos  adasında hediyelik eşya seçimi;

Samos adası muhteşem güzellikleriyle göz kamaştırıcı bir bölgeyi oluşturur. Turistlerin yoğunlukla tercih ettiği bu ada, genel itibariyle mavi tur programlarının ana durakları arasında yer alır. Türkiye’den mavi yolculuk programları ile Samos adasına ulaşmak son derece kolay ve etkili bir yöntem.

Samos adasında denize girebilir, muhteşem turlara katılabilir, çeşitli etkinliklerin içinde kendinize yer bulabilir veya alışveriş keyfinden yararlanabilirsiniz.

Samos adasında dönüş yolculuğu için alacağınız bazı hediyelikler gerçekten eşsiz güzellikleri yanınızda getirmenize imkan tanıyacaktır. Adını matematikte ki Pisagor Ücgeninden alan antik çağın önemli filozof, matematikçi ve müzisyeni olan Pisagor, Samos doğumlu idi. Adada bulabileceğiniz en güzel hediye ise Pisagor bardağı olacaktır. “Pisagor Bardağı”na, içindeki çizgiyi aşacak miktarda sıvı koyduğunuz anda, özel bir sistem sayesinde, tüm sıvı bardaktan boşalıyor. Rivayetlere göre bardak Pisagor tarafından herkesin eşit şekilde şarap içmesi amacıyla tasarlanmış.

Bir diğer hediyelik ise şarap olacaktır. Samos adası üzüm bağlarıyla ünlüdür. Muscat adı verilen şaraplar gerçekten güzel bir hediye olarak karşınıza çıkabilir. Samos adasında küçük hediyeleri her yerde bulabilirsiniz. Kupa, bardak, magnet ve tşört gibi alternatif hediyelikleri değerlendirebilirsiniz. Yunan adaları turları arasında olan Samos turları muhteşem bir seçim olabilir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.