Santorini’de Ne Yapılır?

Santorini adası küçük ama bir o kadar da sevimli Yunan adalarından bir tanesidir. Ege denizinin büyülü ortamını sizlere sunan bu ada da çeşitli aktiviteler hem tatilinizin hem gününüzün muhteşem geçmesine imkan tanıyacaktır.

Santorini turları sırasında küçük fakat etkileyici bir güzelliği keşfedeceksiniz. Muhteşem fırsatları bulabileceğiniz bu ada üzerinde çeşitli etkinliklere katılabilme şansına sahip olabilirsiniz. Hem adayı boydan boya gezmek hem de tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görmek isterseniz Trekking aktiviteleri ideal bir yaklaşım olacaktır. Adanın doğasına dokunabileceğiniz bir uygulama olan trekking ile keyifli bir zaman dilimi yaşayabileceğiniz sportif anlamda da istediğinizi bulabileceksiniz.

Trekking saatinizi gün batımına ayarlarsanız, dünyada en güzel gün batımı manzaralarını izleyebilir veya bunun fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Santorini adasında diğer faaliyetler ise genellikle su sporları olacaktır. Jet ski, banana, surf ve dalış gibi su sporlarından yararlanabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz.

Santorini adasında hediyelik eşya seçimi

Santorini Adası muhteşem güzellikleri yaşayabileceğiniz bir bölgedir. Tatilcilerin sıklıkla rağbet ettiği bu alan, farklı güzellikleri size sunacak ve harika deneyimler yaşamanıza imkan sağlayacaktır. Santorini adası genel anlamda hareketli ve keyifli bir bölgedir. Alışveriş için uygun ortamların sunulduğu bu adada mükemmel hediyelikler bulabilirsiniz. Santorini adası sokaklarında bulunan butik mağazalarda istediğiniz tarzda giyim eşyası bulabilirsiniz. İsterseniz hediyelik yerine bu tür kıyafetlerde tercih edebilme şansına sahipsiniz. Adanın en meşhur hediyesi, adayı simgeleyen küçük hediyelerdir.

Santorini adasında evlenen çiftlerin sayısı bir hayli fazladır. Bu sebeple pek çok gelin damat biblosuna rastlarsanız şaşırmayın. Aksine bunları satın alarak harika bir hediye seçiminde bulunmuş olursunuz.

Adanın önemli hediyelikleri arasında üzüm bağları sebebiyle şaraplar da yer alıyor. Adadan ayrılmadan önce isterseniz bu şaraplardan temin edebilirsiniz. Her bütçeye uygun hediyelik bulabileceğiniz bu adada muhteşem fiyatlara istediğiniz kadar hediye alabilirsiniz. Fiyat ve hediye seçimi tamamen sizin tercihinize kalmış. Her yerde olduğu gibi adada magnet, bardak, kupa, tşört gibi sıradan hediyeler de var. Birkaç kartpostal alıp bu tarz hediyelikleri de değerlendirme imkanı yakalayabilirsiniz. Yunan adaları turları arasından en gözde olan Santorini için doğru tercihleri yapmalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.