Thassos’tan Ne Almalı?

Thassos Adası Turları, Yunan adaları arasında ilgi çekici yanıyla bilinir ve muhteşem güzellikleriyle dikkat çeker. Birbirinden özel ve farklı yanlarıyla özel bir tatil geçirmenize imkan sağlayan bu ada, muhteşem güzellikleriyle insanı büyülü bir dünyanın tam ortasına çekmektedir.

Alışveriş Thassos adasında özel bir yere sahiptir. Zira önceleri bu ada altın ticaretinin en yoğun yapıldığı yerlerin başında geliyordu.  Günümüzde dahi altın işlemeciliğinin en güzel örneklerini sunan Thassos adası, sırf bu iş için devasa çarşılar oluşturmuş durumdadır.

Altın o kadar değerli bir madendir ki, binlerce yıldır Thassoslu ustuların ellerinden çıkmalarına rağmen hala rağbet gören konuların başında kendine yer bulmaktadır.

Thassos adasında altından yapılmış küçük ve büyük ölçekli hediyelerden satın alabilirsiniz. Fakat yine de bu konuda dikkatli olun, karşınıza iyi kuyumcular çıkabileceği gibi kötü kuyumcular da çıkabilir.

Adada alabileceğiniz diğer hediyelikler dünyanın her yerinde karşınıza çıkan magnet, anahtarlık gibi küçük hediyeler olacaktır.

Thassos adasında ATV’li tur programları

Thassos adası harika yanlarıyla sizi çağırıyor! Muhteşem güzellikleri görmek, harika zaman geçirmek veya stres atmak isterseniz Thassos adası ilk tercihiniz olabilir. Türkiye’den kolayca ulaşabileceğiniz bu adada yapılacak pek çok aktivite mevcut. Bunlar arasında en dikkat çekici olanlar adanın kalbine yapılacak çeşitli yolculuklar olacaktır.

Thassos adasını başlı başına gezmek ve keyfini çıkarmak için farklı alternatiflerden yararlanabilirsiniz. Adayı gezmek için ilk yapmanız gereken ATV kiralamak olacaktır. Ada üzerinde gezi noktalarını takip etmek için kat edeceğiniz mesafenin 70 kilometreden daha fazla olması, harika bir deneyimi sizlere yansıtıyor. Gezi boyunca kaybolma, kaza veya diğer istenmeyen durumlara karşı sürekli takip altında olduğunuzu bilmenizde fayda vardır. Zira herhangi bir aksaklıkta ilk başta sizinle iletişim kurulmaya çalışılacak, eğer başarılı olunamazsa o halde kurtarma ekipleri göreve başlayacaktır.

Adanın muhteşem güzellikleri o kadar fazla ki, gezmekle bitirilmeyecek mükemmellikleri size sunacaktır. Her yanıyla farklılığı yansıtan Yunan Adaları Turları arasında olan Thassos adası size özel fırsatlar ile harika bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.