Türk halkının tatil alışkanlıklar

Sizin için tatil nedir? Nereye gittiğiniz zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissedersiniz? Tatil için seçimlerinizi nasıl yaparsınız?

İşte bu sorularının hepsinin yanıtını belki de bulabileceğiniz doğru yerdesiniz. Tatil için seçim yapmak zordur. Bazen fiyat bazen de yollar zor gelebilir. Gideceğiniz yere, ruh halinize ve tabi ki maddiyata dayalı olarak değişen pek çok sebep yapacağınız seçimleri etkiler. Ama bunun için önceden hazırlıklı olmalı ve araştırmalısınız.

1Tatil Nedir?

“Her gün tatil olsa” dediğinizi duyar gibiyim. Seçimlerinizi yönlendirmek içinde biz hazırız. Tatilin amacı ne olursa olsun, sizin kendinizi iyi, huzurlu ve keyifli hissedeceğiniz her yerde tatil yapılabilir. Kalmak istediğiniz yer küçük bir tatil köyü ise orada, yeşillikler içerisinde sessiz sakin huzuru bulabilir ve dinlenebilirsiniz. Ya da tatilden anlayışınız tamamen eğlence ve hiç görmediğiniz yerlerde yeni keşifler yapmak ise en farklı olanları size sunabiliriz.

Tatil demek; her insana göre değişen bir kavramın aslında sadece keyif ve huzurda birleştiği nokta demektir. En güzeli de sevdikleriniz ile ya da kafa dinlemek için çıkacağınız bu yalnız tatilde neler yapacağınızı önceden planlayabiliyor olmanızdır.

Ancak Türkiye’de değişmeyen bazı kıstaslar vardır. Hem tatil için toplumsal olarak alışkanlıklarımızdan vazgeçmeyen bir tarzımız. Nereye ve nasıl gideceğimizi asla aylar öncesinden ayarlamak istemeyiz. Belki garantici bir millet olduğumuzdandır ama değişmeyen tek şey hep son dakika fırsat arar dururuz. Hatta bu durumdan şikâyet edip, alışkanlıklarımızı sürdürmeye devam ederiz.

2

Vazgeçemediğimiz Tatil Alışkanlıklarımız

  1. Ucuza gelsin diye karayolu ile gitmeye çalışmak ama her zaman daha pahalıya gelmesi
  2. Genellikle tatillerde akraba yanına gitmek ve sonra pişman olmak
  3. Tatil için hep son dakika karar vermek
  4. En pahalı olan en güzel olandır demek
  5. Ucuz tatilden korkmak
  6. Erken rezervasyonun faydalı olduğuna inanmamak
  7. İnternetten tatil araştırması yapmamak
  8. İndirimde olana kötü gözle bakmak
  9. Otel yerine pansiyon tercih etmek
  10. “Bu kadar para verdim otelde dışarı çıkmam” demek
  11. Tarihi mekanlara önem vermemek ve gittiği zaman gezmemek

Neden Erken Rezervasyon

Bazılarımız şanslıdır bu konuda ama bazılarımız ise çok pahalıya tatile gider, daha da kötüsü bu durumdan yakınır ancak gelecek sene yine aynısını yapar. Ancak yavaş yavaş oturtmaya çalıştığımız mantık ise erken rezervasyon sistemidir.

Erken rezervasyon seçenekleri ile asla pahalı tatil yapmaya gerek kalmaz. En uygun fiyat seçeneklerini değerlendirerek tatilinizi planlayabilir ve dilediğiniz gibi güvence altına alabileceğiniz “erken rezervasyon iptal sigortası” ile de rahat edebilirsiniz. Erken rezervasyon da asla unutmamanız gereken bir detay vardır. Her zaman erken alınan tatil en ucuz ve kaliteli olandır. Bodrum, İzmir, Antalya, Side, Kıbrıs, Kuşadası ya da Belek…

Siz nereye gitmek isterseniz seçiminiz ile hayat bulacak olan tatil fırsatları da sizi kovalar. En uygun fiyatlı, peşin fiyatına 9 taksit ile ödeme seçenekleri ile fırsatları siz de takip etmelisiniz. bu yılın öne çıkan detayları için Gezinomi size en güzel olanı sunmaktadır. 444 77 44 numaralı çağrı merkezinden direkt olarak bize ulaşabilir ve erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak, kış aylarından kalitesi ile sizi büyüleyecek olan tatil planlarınızı yapabilirsiniz.

Dilerseniz tatilinize gideceğiniz zamana ait en uygun fiyatlı uçak biletinizi de satın alarak tatilinizin toplamını ucuza almış ve şimdiden hayalini kurmaya başlarsınız. Dilediğiniz zaman merak ettiklerinizin cevabını alabilir, oteller hakkında en özel detayları, en kaliteli hizmeti nasıl alacağınızı ve tabi ki beğendiğiniz seçimleri Gezinomi farkı ile yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.