Vizesiz Yunan Adaları Turları Başlıyor!

Tatil severlere muhteşem bir haberimiz var! Yunan Adalarını keşfetmeye hazır mısınız? Üstelik vizesiz Yunan adaları gemi turlarına katılarak, hayalinizde tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Son dönemde oldukça tartışmalara yol açan Yunan Adaları turları, sonunda beklendiği gibi vizesiz turlar arasına katıldı. Vizesiz turların en güzel tarafı; tabi ki siz vize derdine düşmeden, gezip göreceğiniz yerlerin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Şimdi gelin, aklınızdaki soruları yanıtlayalım!

Vizesiz Yunan Adaları Turları Hakkında

Soru: Yunan Adaları gemi turları için vizeye gerek var mı?

Cevap: Yunan Adaları turları için vizeye ihtiyacınız yok. Sadece turunuzu satın alırken, 60 Euro vizesiz işlem bedeli ödeyerek tura katılabilirsiniz.

Soru: Pasaport şart mı?

Cevap: Evet, Yunan Adaları turlarına katılmak için pasaport şart.

En çok merak edilen 2 soruya böylece cevap vermiş olduk. Yani sizin sadece pasaportunuz olsun, 60 Euro vizesiz işlem bedeli ödeyerek harika bir gemi turuna katılabiliyorsunuz.

Celestyal Olympia ile Vizesiz Yunan Adaları, Atina 3 gece 4 gün harika bir tura çıkabilir, daha uzun bir tur isterseniz Celestyal Crystal ile Vizesiz Yunan Adaları , Atina Turu 7 Gece seçeneği ile sizi bekliyor olacak. Majesty ile Vizesiz Yunan Adaları, Atina Turu ise 4 gece 5 günlük tur seçenekleri arasındadır.

Tercihlerinizi Vizesiz Yunan Adaları Cruise 2018 Erken Rezervasyon seçenekleri ile hemen yaparak, muhteşem bir yaz tatiline şimdiden hazırlanabilirsiniz. Üstelik peşin fiyatına 9 taksit ve kolay ödeme seçenekleri de sizi bekliyor olacak. Fırsatlar kaçmaz! Elinizi çabuk tutun!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.