Ramazan’da tatil için şimdi indirim vakti!

Gezinomi, Ramazan ayına özel fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Ramazan ayında tatilin keyfini yaşamak ve en uygun fiyatları yakalamak isteyenler için oluşturulan bu güzel kampanyadan haberdar olmalısınız.

Ramazan ayı boyunca yani 18 Haziran – 12 Temmuz arasında, Gezinomi.com üzerinden ve çağrı merkezinden otel, tur ve gemi turu yani kısaca tatil satın aldığınızda, 1000 TL ve üstü tatil alışverişlerinizde % 5 tatil indirim kazanıyorsunuz. Tatili yapacağını otele ya da tura en geç 12 Temmuz’da giriş yapıyor olmanız gerekmektedir. Bu kampanya sadece Ramazan ayı içerisinde geçerlidir.

yaz-balayi-tatili

GeziPara ile kazanmaya devam

Gezinomi.com üzerinden Ramazan Bayramı Tatil Fırsatlarını takip edebilir, otel seçeneklerini ya da Ramazan Bayramı Yurtdışı Turları sayfasından tur fırsatlarını direkt olarak inceleyebilirsiniz.

En uygun fiyat seçenekleri size her zaman sunulur. Ancak böyle dönemleri değerlendirmek ve peşin fiyatına 9 taksit ile indirimli tatil seçenekleri sizleri bekliyor.

Her yıl böyle özel zamanlarda düzenlenen birbirinden güzel fırsatlar, bu yılda devam ediyor. Sakın erken rezervasyon seçenekleri bitti diye üzülmeyin. Gezinomi’de fırsatlar hiçbir zaman bitmez!

 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.