Muhteşem Bir Gemi Turu Zamanı!

Hayal edin ve hayalinizi şimdi gerçekleştirin! Gözünüzün alabildiği maviliklere yol almak için muhteşem bir fırsat var şuan parmaklarınızın ucunda. Gemi turlarına göz atmalı ve sizi bekleyen fırsatları şimdi değerlendirmelisiniz.

Gezimi cruise turları ile bu yılın en özel tur seçeneklerini hemen değerlendirebilir, kolay ödeme seçenekleri ile ne kadar farklı bir seçim yapabileceğinizi siz de fark edebilirsiniz. Bu yıl için bir değişik tatil planı istiyorsanız, işte size; Allure Of The Seas ile Doğu Karayipler Turu

362 metre uzunluğunda, 64 metre genişliğinde olan bu gemiye bindiğinizde daha çok devasa bir binadaymış gibi hissediyorsunuz. Mühendislik ve mimarlık harikası olarak tanımlanan gemi 16 kattan oluşuyor ve 6296 yolcu kapasiteli bu muhteşem gemide yolculuk etmeye hazır mısınız?

Türk Hava Yolları ile İstanbul’dan hareket edecek ve Miami’den başlayan bu gemi turunda sırasıyla; Fort Lauderdale, Philipsburg, San Juan, Labadee, Fort Lauderdale’ye uğrayacak ve son durak yine Miami’de olacaksınız. Kusursuz bir gemi turu planlamak işte bu kadar kolay. Kendiniz için en uygun tur tarihlerini hemen seçebilirsiniz. 5 yıldızlı Allure Of The Seas gemimizde 7 gece 8 gün tam pansiyon konaklama keyfini kesinlikle yaşamalısınız.

Daha pek çok farklı tur seçeneğini değerlendirmek ve hayalini kurduğunuz en özel tur planları arasına Gemi Turlarını da almak isterseniz, geç kalmış sayılmazsınız. Sevdikleriniz ile çıkacağınız ve büyüleyici maviliklerin huzurunu yaşayacağınız, en özel Gemi Turları Gezinomi’de!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.