Ağustos Ayında Tatile Nereye Gitmeli?

Yaz mevsiminin en güzel zamanlarından olan Ağustos ayın sizin içinde tatil zamanı demek ise birkaç tavsiyemiz olacak. Bölgelere göre değişen hava sıcaklıkları bir yana bunalmamak ve daha eğlenceli bir tatil geçirmek için seçimlerinizi yapabileceğiniz tatil beldelerini inceleyeceğiz. Ağustos ayında tatile gidebileceğiniz en güzel yerler burada…

Marmaris

Doğasının güzelliği ve tatil için sunduğu muhteşem seçenekler ile gören herkesi kendine hayran bırakan ve bir daha gelmek isteyenlerin adresi olan Marmaris, en güzel rotalardan. Tekne turu yapabilir, en konforlu Marmaris otelleri arasından tercihlerinizi dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Gece hayatı oldukça renkli ve tabi ki koyları da bir o kadar güzeldir.

Bodrum

Ağustos’ta Bodrum’un tadını çıkarmaya hazır mısınız? Hem gece hayatının eğlenceli oluşu hem de muhteşem plajları ile vazgeçilmez tatil adresi olan Bodrum sizi bekler. Bodrum otelleri arasından seçim yapmak zordur. Bodrum şehir otellerini tercih edebilir ya da Bodrum denize sıfır telleri inceleyerek kendiniz için en uygun olanı hemen bulabilirsiniz.

Didim

Özellikle yabancı turistlerinde akın ettiği tatil beldelerinden olan Didim; özellikle denize yakın otel seçenekleri ile sizi konuk edecektir. Didim gezilecek yerler listesi yapmalı ve bu özel yeri gezip yakından tanımalısınız. Didim otelleri ve Didim plajları hakkında gitmeden bilgi sahibi olmalısınız.

Kuşadası

Doğası o kadar farklı ve o kadar güzel ki; dalış yapmak isteyenler, kumsalları, gece hayatı ve daha fazlası ile eğlenceli zaman geçirebileceğiniz yerdir. 20 km’den fazla sahil şeridi bulunan Kuşadası otelleri ve en eğlenceli tarafları sizi bekliyor.

Çeşme/Alaçatı

Aslında turistlerin her mevsim gitmeyi sevdiği ama özellikle Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında çok kalabalık olan Çeşme ve Alaçatı kesinlikle görmeniz gereken yerler arasındadır. Taş sokakları, kafe, restoran ve eğlence mekanları ile sizi konuk edecek olan Çeşme ve Alaçatı Ağustos ayında gidip keyifli bir yaz tatili geçirebileceğiniz yerdir. Çeşme otelleri ya da Alaçatı otelleri arasından hemen seçim yapabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.