Hafta Sonu Kaçamağı İçin İstanbul Yakını: VonResort Abant

Muhteşem bir hafta sonu kaçamağı yapmaya hazır mısınız? İstanbul yakını oteller arasından kendiniz için en uygun olanı hemen tercih etmek isterseniz, size bir tavsiyemiz olacak. Hem yakın olsun hem de ulaşımı kolay olsun derseniz, yılın en güzel zamanlarını geçirebileceğini Abant otellerini incelemelisiniz. Pek çok zevke, özelliğe ya da farklı tasarımlara sahip değişik oteller bulabilirsiniz. Doğa otelleri arasında size en huzurlu hissettirecek olanı seçmeli ve keyfini çıkaracağınız bir tatil fırsatı yaratmalısınız.

Abant’ta Konaklama Önerisi: VonResort Abant

Tamamen özünüze dönecek, stresten arınacak ve yorgunluğunuzu atacağınız harika bir tatil sunacak olan yer seçmiş olacaksınız. Lüks bir tatilde tercih edebilirsiniz ama aynı zamanda bir köy havası da alabilirsiniz. Bahçe içerisinde en konforlu oda seçeneklerini sunan villalarda kalabilir, köy kahvesinde çayınızı ve kahvenizi yudumlayabilir ya da en farklı lezzetleri tadabilirsiniz. Doğal gölet çevresinde yürüyüş yapabilir, özgür ortamlarında serbest gezen hayvanları besleyebilirsiniz. Kış tatili için gidecekseniz; karda yürümenin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca ulaşımı kolay ve her yere yakın konumu ile VonResort Abant yarım pansiyon hizmet seçeneği ile size harika bir tatil yaşatabilir. Hatta hemen rezervasyon yaptırmak için 0850 466 77 44  numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca buradan VonResort Abant oteli inceleyebilirsiniz.

Abant’a Neden Gitmeli?

İstanbul yakını tatil seçenekleri arasında olan Abant; muhteşem doğası ve konforlu otel seçenekleri ile her yıl binlerce insanı konuk ediyor. Aslında Abant’a gitmek için zaman seçmeye gerek yok. İlkbahar, yaz, sonbahar ya da kış. Hiç fark etmez. Her zaman gidip görebileceğiniz, doğa ile iç içe konaklayabileceğiniz, en huzurlu zamanı geçirebileceğiniz yerlerin başında geliyor. Cuma akşamından çıkıp gidebileceğiniz, cumartesi ve Pazar gününü de geçirebileceğiniz, ardından Pazar akşam geri dönebileceğiniz harika bir tatil fırsatı sunar size.

Abant’ta hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz bir otel olan VonResort Abant; konforlu oda seçenekleri, doğanın içindeki harika konumu, güler yüzlü çalışanları ve tamamen doğal bir köy ortamında tatil geçirebileceğiniz tesislerin başında geliyor. Tesisin odaları villa tarzında ve geniş bir bahçe içerisinde birbirine mesafeli. Sevdikleriniz ile huzur dolu bir tatil planlamak içişn daha fazla beklememelisiniz!

Abant’ta Nasıl Bir Tatil Yapmalı?

İstanbul’da yaşıyorsunuz ya da İstanbul’a yakın tatil yerlerini merak ediyorsanız, tabi ki ilk sırada Abant gelmektedir. Peki, ama neden?

Abant’a Gitmek İçin 3 Neden

Doğasının güzelliği

Abant Gölü ve Milli Parkı kesinlikle tartışılmaz sebepler arasındadır. Gidip görmek için mutlaka zaman ayırmalısınız.

Abant’ın önemli yerleri

Abant Tabiat Parkı, Örmeci Yaylası, Sinekli Yaylası, Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı, Abant Köy Pazarı, Güzeldere Şelalesi ve Akkaya Travertenleri Abant’a gittiğiniz zaman görebileceğiniz önemli yerler arasındadır. Yani kendiniz için gezilecek yerler listesi ve planı yapmanız şarttır!

Abant’ın yemekleri

Mengen pilavı, Çantıklı pide, Kartalkaya kebabı, Mengen kuzu güveç, Bolu beyi tatlısı ve İnebolu etli ekmeği gibi pek çok lezzeti burada tadabilirsiniz. Aşçıları ile ünlü olan Bolu’nun güzel tatil cenneti Abant’ta daha farklı lezzetleri de yakalayabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.