Haziran’da gidilecek en güzel 5 ülke!

Yılın belki de en güzel gezi ayları geliyor! Baharın müjdecisi olan Nisan sona ererken kendiniz için en güzel tur planlarını yapmak istiyorsanız, Haziran ayında kesinlikle gidip görmeniz gereken yerlere gelin beraber göz atalım.

hollanda

Hollanda, Amsterdam

Güzel lale bahçelerini görmek, bu rengârenk coşkuya ortak olmak isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız. Hollanda Mayıs ve Haziran aylarında en çok turisti Amsterdam’da konuk etmektedir. Gezinomi Amsterdam Turları kategorisini incelemelisiniz.

batum

Gürcistan, Batum

Acara’nın başkenti olan Batum, doğal güzellikleri, geniş sokakları ve gece olunca inanılmaz manzaraları ile sizi konuk etmektedir.

belgrad

Sırbistan, Belgrad

Sırbistan’ın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Belgrad, Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği muhteşem bir noktadır. Burada doğa sizi doyuracak ve gerçekten ruhen yenilenmiş olarak döneceksiniz. Belgrad Turu için en uygun tarihi şimdi en uygun fiyata seçebilirsiniz!

brugge

Belçika, Brugge

Batı Flandra ilinin başkenti olan Brugge, Orta Çağ’dan kalma inanılmaz manzaraları size sunar. Farklı mimari yapısı, en lezzetli çikolataları, kanalları ve tabi ki el örgüsü en güzel hediyelik eşyaları ile sizi bekliyor.

barcelona

İspanya, Barcelona

İspanya’nın ikinci büyük kenti olan Barcelona, İspanya’da Katalonya Özerk Topluluğu ve Barcelona ilinin merkezi konumundadır. Her yıl pek çok turist konuk eden şehir belki de bu yıl sizi bekliyor! hayal ettiğiniz Barcelona Turu sizin için burada!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.