Kışın gidilecek en güzel ülkeler

Tatil demek sadece yazın yapılan tatil demek değildir. Keyfini çıkaracağınız tatil için tarih yoktur. Mesela kışın çıkacağınız eşsiz bir tur, bunun ne kadar farklı olacağını size gösterecektir. Bu yıl için sonbahar döneminden kış tatillerinizi planladığınız zaman ne kadar karlı olduğunuzu ve en uygun fiyata güzel bir tatil yapacağınızı siz de göreceksiniz.

Kışın özellikle kayak tatilleri ön planda oluyor. Kayak yapmak zorunlu değil tabi ki, kışın gezip göreceğiniz ve eğlenceli zamanlar geçireceğiniz harika bir tatil planlayabilirsiniz. Peki, nereye gideceğinizi biliyor musunuz? Kışın en çok hangi ülkelerin tercih edildiğini biliyor musunuz?

Bansko-Bulgaria

Alpler, tabi ki kayak için Avrupa’nın vazgeçilmez merkezi. Fransa’da bulunan Couchevel ve Espace Killy en lüks seçimlerden olabilir. Çek Cumhuriyeti’nde Spindleruv Mlyn, Sırbistan’da Kopaonik, Makedonya’da Popova Sapka güzel alternatiflerden. Ayrıca Bulgaristan Bansko Kayak turu da en uygun fiyatlı tur seçenekleri arasındadır.

Siz yine de kışın ortasında güzel bir hava da tatil yapmak isterim diyorsanız; Brezilya, Arjantin, Yeni Zelanda, Güney Afrika, Şili ve Kosta Rika gibi sıcak ülkeler seçimlerinizi bekliyor.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.