Nisan Ayında Gezilecek En Güzel Yerler

Bahar geldi, hoş geldi…

Önümüz yaz ve siz şimdiden muhteşem tatil planları yapmaya başladıysanız, Nisan ayında gezilecek yerleri de araştırıyorsunuz demektir. İşte bunun için size birkaç tavsiyemiz olacak. Baharın en güzel zamanı olan Nisan ayında sizi bekleyen en özel 5 noktaya göz atalım ve içinizi kıpır kıpır yapacak olan tatil için hazırlanmaya başlayalım.

Abant

Her mevsim güzel olan Abant, yeşilin bin bir tonunu size sunmaya hazır. Abant otelleri ve son dakika fırsatları asla bitmez. Gitmek istediğiniz zamanı belirlemek ve rezervasyonunuzu hemen yaptırmanızı tavsiye ederiz. Hem bedenen hem de ruhen dinlenebileceğiniz kusursuz bir bahar tatili sizi bekliyor.  Ayrıca Abant gezilecek yerler listesi de yapmalısınız.

Safranbolu

UNESCO tarafından koruma altına alınan Safranbolu evlerini gezip görmek, tarihi özellikleri keşfetmek ve doğal güzellikleri ile büyülenmek için size sunulan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz Safranbolu otelleri arasından isterseniz tarihi yapıları tercih edebilir, isterseniz de en konforlu hizmeti sunan lüks seçimlerde bulunabilirsiniz.

Fethiye

Kral mezarlarını, Kelebekler Vadisi ve Saklıkent’i gezip görebileceğiniz ve en konforlu hatta muhteşem manzaraların eşlik ettiği Fethiye otellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Ağva

Huzur veren güzelliği ile Ağva’da her mevsimin vazgeçilmezi ama özellikle bahar aylarının en çok tercih edileni. Ağva gezilecek yerler listenizde kesinlikle olmalı. Güzle bir hafta sonu kahvaltısı ile Ağva’da güne başlamak ve gün boyu huzuru yakalamak mümkün.

Tirilye

Farklı bir yer Tirilye. Belki de hiç duymadınız ve gitmedin. Bursa’da yer alan Tirilye, Mudanya’ya bağlı. Kemerli Kilise, Medikion Manastırı, Dündar Evi, Taş Mektep, kiliseden çevrilme Fatih Cami, Aya Yani ve Aya Soti Manastırı özellikle Tirilye’de gezilecek yerler arasında. Havanın güzelliğinden faydalanarak gezilecek yerler listenize eklenmenizi tavsiye ederiz.

Baharın tüm coşkusunu içinde hissedenler için Nisan ayında gezilecek en özel ve güzel yerleri yazdık. Eğer sizin de tavsiyeleriniz varsa bekleriz…

Deniz sezonunu açmadan doğa ile buluşmanın en güzel yöntemi gezilecek bu yerler arasından birini tercih etmek. Bizden söylemesi…

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.