Bahamalar Gezilecek Yerler

Bahama Milletler Topluluğu tam adı olan Bahamalar, Batı Hint Adalarının kuzey-kuzeydoğu sınırını oluşturan takımadalardan oluşan ülkedir. Amerikan ülkelerindendir. Doğal güzellikleri ile sizi de büyüleyecek olan yerdir.

Yurtdışı turlar arasında belki de yeri en farklı olan ve size en keyifli zamanları sunacak olan noktadır. Her yıl pek çok insanın gelip ziyaret ettiği ve farklı bir tatil geçirdiği milletler topluluğudur. Bahamaların büyüsüne kapılmak ve en keyifli zamanı geçirmek için tercihlerinizi yapabileceğiniz doğru yerdesiniz. Bahamalar turları sırasında deniz, kum ve güneş keyfi yaşamak ve tabi ki en uygun fiyat seçenekleri ile hayalinizi gerçekleştirmek için size sunulanlardan yararlanmayı unutmayın.

bahamalar2

Bahamalarda ne yapılır?

Başkenti Nassau olan Bahamalar’da resmi dil İngilizce ve para birimi Bahama Dolarıdır. Türkiye ile arasında 7 saat fark olan Bahamalar balayı turları için yaratılmıştır. Size en romantik olanı, en güzel olanı ve tabi ki en keyifli olanı sunacak olan Bahamalar tatili için merak ettiğiniz her detayı burada bulacaksınız.

Korsan Müzesi, Bahama Ulusal Sanat Galerisi, Tarihi şehir merkezi, Parlamento Binası, Ardastra Bahçeleri, Rand Doğal Parkı, Peterson Cay Doğal Parkı, Port Lucaya ve Lucayan Doğal Parkı kesinlikle gezip görmeniz gereken yerler arasındadır. Ayrıca su altı dünyasının ne kadar farklı olduğunu burada keşfedeceksiniz.

Buraya özgü lezzetlerinde tadına bakmalısınız. Malum bulunduğunuz yer okyanus ortasında bir ada olunca, deniz ürünleri en güzeli oluyor. Conch Bahamaların en popüler ve yerel lezzeti. Baharatlı ve bol aromalı Bahama mutfağında en güzel lezzetleri yakalamalısınız.

bahamalar

Bahamalar balayı turu kapsamında gezip göreceğiniz en güzel yerler, konaklayacağınız en özel oteller, en farklı lezzetler ve her anını zihninize kazımak isteyeceğiniz harika bir yerdir. Bunun keyfini çıkarın ve en uygun fiyata satın alacağınız Bahamalar turu için seçimlerinizi hemen yapın.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.