Barbados Gezilecek Yerler

Karayiplerin İngiliz’i olarak bilinen Barbados adası, eşsiz güzellikleri ile herkesi kendine hayran bırakacak bir adadır. Tatilin keyfini çıkaracağınız ve size en keyifli zamanları sunacak olan Barbados gezilecek yerler listesi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

barbardosplaj

Yurtdışı turları seçenekleri ile size en keyifli zamanı yaşatacak olan yaz turları arasında seçimlerinizi bekliyor. Deniz, kum ve güneş keyfini dilediğiniz zaman yaşamak için ada seçiminizi iyi yapmalısınız.

Başkenti olan Bridgetown olan ada da kültürel ve tarihi değerlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Bridgetown limanı ile her yıl pek çok turist konuk eden ada cruise gemilerinin en sevdiği rota üzerindedir. Barbados turları için gelin güzelce gezelim öğrenelim.

Mary Kilisesi

1600’lerde inşa edilen ve 1800’lerde yenilenmiş tarihi bir kilisedir. Mary kilisesinin fotoğrafını çekmeden geçmemelisiniz.

Parlamento Binası, Eski bir İngiliz hapishanesinin müzeye dönüştürüldüğü Barbados Müzesi, kriket maçı izleyebileceğiniz Kensington Oval, Swan Sokak, Broad Sokak ve Holetown gezeceğiniz yerler arasında olmalı.

barbadosotel

İngilizlerin yerleştikleri ilk bölge olan Holetown, 1600’lü yıllara kadar giden geçmişi ile biliniyor. Barbados’un ilk kilisesi olan James Parish Church,  Holetown Anıtı ve her Şubat ayında yapılan Holetown Festivali bu güzel yeri gezmek için en güzel zamandır.

Kesinlikle su altı dünyasına meraklıysanız bambaşka keşifler yapacağınızı bilmelisiniz. Sizi bekleyen en keyifli zamanlar ve tabi ki okyanusta dalma keyfini yaşayacağınız güzel bir tur planı için doğru yerdesiniz.

barbadosdeniz

Barbados tarihi özellikleri, doğal güzellikleri ve cruise turları ile vazgeçilmezler arasında yer almaya devam ediyor. Siz de en uygun fiyat seçenekleri ile hayal ettiğinizden daha keyifli bir tur planlamak isterseniz belki de balayı için geleceğiniz en iyi seçimler arasındadır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.