Bütün gün metro ile gezebileceğiniz 5 şehir!

Dünyanın en rahat ulaşım sistemlerinden olan metrolar günümüzde en sık kullanılanlardan. Özellikle yurt dışı tura çıktıysanız ve gittiğiniz şehirlerde metro yaygın ise oldukça şanslısınız. Şehrin en güzel köşelerine metro ile kolaylıkla ulaşabilir ve en keyifli zamanları geçirebilirsiniz. Yurt dışında çoğu ülkede yaygın olan metro, Türkiye’de de büyük şehirlerde kullanıldığı zaman kolay ulaşımın adresi oluyor. Çünkü trafiğe takılmıyor, gitmek istediğiniz yere kolaylıkla gidebiliyorsunuz.

Peki bu yıl içinde ziyaret etmek istediğiniz şehirlerde metro var mı? Varsa ne kadar çok noktaya ulaştığını araştırarak kendi tur planınızı yapmalısınız. Bunun için gelin bütün gün metro ile gezebileceğiniz şehirleri yakından tanıyalım!

berlin

Almanya – Berlin

Almanların en iyi yaptığı işlerin başında gelen raylı sistemler ülkede en yaygın kullanılan ulaşım aracı. Sonuçta tüm dünyaya raylı sistem hizmeti sunan bir ülkede kullanılmaması imkansız. Özellikle Berlin bu konuda en iyi olanlardan. Gitmek istediğiniz her yere en kolay metro ile ulaşabilir ve bunu keyfini çıkarabilirsiniz çünkü ulaşım oldukça ucuz! Kurban Bayramı Berlin Turu belki de şimdi satın almanız gereken turlardandır.

new york

Amerika Birleşik Devletleri – New York

Metronun en fazla kullanıldığı şehirlerin başında geliyor! Bir hayaliniz var ve bu hayalinizin içinde de Amerika varsa New York kolay ulaşım imkanları ile tüm şehri gezebileceğiniz başkentlerin en güzellerinden!

paris

Fransa – Paris

Fransa’nın başkenti Paris’te 16 hat üzerinden işleyen bir metro ağı var ve siz Paris’i bir ucundan diğer ucuna kadar metro yardımı ile gezebilirsiniz.

londra

İngiltere – Londra

Toplamda 270 durağı ve 11 hattı ile hizmet veren Londra metrosu bence en rahat kullanılan ve keyifli seyahat etmenizi sağlayan şehir içi ulaşım aracı. Londra turu bunun için kaçırılmaz fırsat olabilir!

moskova

Rusya – Moskova

Rusya’nın başkenti olan Moskova dünyanın en ucuz metrolarından birine sahip. Tüm şehrin her noktasına ulaşan ve kolaylıkla gezebileceğiniz bir ağ oluşturulmuş. Bence Moskova Turu’nu hemen incelemelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.