Pattaya Gezilecek Yerler

Tayland’ın önemli şehirlerinden biri olan Pattaya, Tayland Körfezi kıyısında yer alıyor. Yurtdışı turlar arasında en keyifli olanı yakalamak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Pattaya Turları arasından en çok beğendiğinizi seçmelisiniz.

Pattaya gezilecek yerler listesi yapmak ve turunuzu en verimli şekilde geçirmek isterseniz seçimlerin ne kadar da çok olduğunu incelediğiniz zaman siz de görebilirsiniz. o zaman gelin hep beraber Pattaya turu gezilecek yerler listesi yapalım.

hakikat

Hakikat Tapınağı

Çivi kullanılmadan yapılmış olan yani antik yapım teknikleri ile yapıldığı bilinen Hakikat Tapınağı, Çin, Hint, Tai ve Khmer dininin özelliklerini taşımaktadır.

Nong Noovh Tropikal Bahçesi ve Kültürel Köyü

Oldukça büyük bir park olan Nong Noovh Tropikal Bahçesi, botanik bahçelere, şelalelere, Tai stili evleri ve fil gösterileri ile ünlüdür.

Sriracha Kaplan Hayvanat Bahçesi

Şu meşhur yavru kaplanlar ile fotoğraf çekilebilir, 10000 kaplanı görebilir, filler ve daha pek çok farklı hayvanı yakından görebilirsiniz.

Wat Khao Phra Bat Budist

Pattaya Manzara Tepesi

Pattaya plajlarını en güzel görebileceğiniz yerdir. Bol bol fotoğraf çekmelisiniz. Ayrıca Wat Khao Phra Bat Budist tapınağı da bu tepede yer almaktadır.

Buda Tepesi

Pattaya’nın en yüksek tepesi olan Khao Phra Tamnak, Konfiçyus’a adanmış Phra Yai Tapınağı adında bir Çin stili tapınak olarak almaktadır.

Underwater World

Asya’nın en büyük ve modern akvaryumlarının burada yer aldığını bilmelisiniz. 2500 deniz canlısı da bu su dünyasında bulunmaktadır.

timsahciftligi

Milyon Yıl Taş Parkı ve Timsah Çiftliği

Ağaçların, değişik kaya çeşitlerinin, farklı türde hayvanların yer aldığı çiftlikte eğlenceli zaman geçireceğinizi bilmelisiniz.

Muhteşem Çin Anek Kuson Sala Tapınağı

Ortalama 300’den fazla heykele ve sanat eserine ev sahipliği yapan tapınak bambaşka bir dünyadır. Konfüçyanist, Budist ve Taoist tanrılarının heykellerini de burada görebilirsiniz.

Tatilinizi uzatıp biraz daha kalmak isteyeceğiniz eşsiz bir yerdir Pattaya. Aslında Pattaya balayı turları da en çok tercih edilen turlar arasında. çünkü romantik ve bir o kadar da güzel bir tur keyfi yaşamak için seçimlerinizi hemen yapmalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.