Sharm El Sheikh Gezilecek Yerler

Mısır’ın Sina Yarımadası’nda Kızıldeniz kıyısında bir tatil şehri olan Şarm El Şeyh’te eşsiz bir tatil planı yapabilirsiniz. Şarm El Şeyh, deniz, güneş ve kum keyfini yapabileceğiniz en keyifli zamanları size sunacak olandır.

Yurtdışı turları ile gidip görebileceğiniz ve yaz keyfi yaşayabileceğiniz Sharm El Sheikh en lüks seçenekleri ile ne kadar doğru bir seçim yaptığınızı gösterecektir. Sharm El Sheikh turları arasından tercihlerinizi erken rezervasyon ile yapmanızı tavsiye ederiz. Şimdi gelin hep beraber Sharm El Sheikh gezilecek yerleri gezelim.

City of Peace

City of Peace

Barış şehri olarak anılan ve Sharm El Sheikh’in en çok merak edilen noktası olan turizmin kalbinin attığı yerdir. Güneşin 12 ay boyunca hiç gitmediği şehirdir. Lacivert renkli Kızıldeniz’in en güzel tarafını burada yaşayabilirsiniz.

Ras Muhammed Milli Parki

Ras Muhammed Milli Parkı

Ras Muhammed Milli Parkı Sharm el Sheikh 4 mevsim sizi tatile bekleyen tatil cennetidir. 20 derecenin altına inmeyen sıcaklığı ile Avrupa ülkelerine olan yakınlığı ile en çok tercih edilen yerdir.

Naama Bay

Naama Bay

Şehrin kalbinin attığı yerdir. Nargile aroması kokan sokaklarında keyifle dolaşabilir ve gece hayatının da keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Ayrıca el sanatları ile de keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hard Rock Cafe ise buradaki en meşhur dünyaca ünlü kafedir.

dalis

Jackson Reef, Ras Muhammed Milli Parkı, Şarm El Şeyh

200’den fazla mercan türü, binin üzerinde deniz altı yaşam zenginliğiyle isminden çok sık söz ettiren Kızıldeniz’in kıyısındaki eşsiz yeri kesinlikle gezmelisiniz.

safari

Sina Çölünde ATV Safarisi

Sharm El Şeyh tabi ki safarinin en güzel adresi. Keyifle gezip dolaşmak ve hayal ettiğinizden daha güzle bir tur keyfi yaşamak isterseniz seçimlerinizi Sina Çölünde ATV Safarisinden yana yapmalısınız. Şarm El Şey Çöllerinin eğlenceli olduğunu bilmelisiniz.

Hayalini kurduğunuz balayı turları için aslında harika bir yer olabilir. Yurtdışı erken rezervasyon tur seçenekleri ile siz de bu keyfi yaşamalısınız.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.