Thassos Gezilecek Yerler

Yunanistan adaları arasında yer alan ve oldukça keyifli bir ada olan Thassos adası, her hafta hareketli tur seçenekleri ile pek çok tatil severi bu adaya ulaştırıyor. Özellikle Gezinom Thassos Turları bu yıl da çok fazla talep gördü. Çünkü ulaşım kolay ve fiyatları oldukça uygun.

Yurtdışı turları kapsamında gidebileceğiniz Thassos turları ile en keyifli yaz akşamlarını değerlendirebilir, hayal ettiğinizden daha da güzel bir tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Trakya’daki Nestos Nehri deltasının açığında yer alan bu güzel ada için ne kadar erken seçim yaparsanız sizin için o kadar iyi olacaktır.

Thassos turları ve Thassos gezilecek yerler hakkında birkaç bilgi verelim. Thassos’un plajları oldukça önemli. Zaten bu adaya geliş amacınız da deniz, kum ve güneş ise tercihlerinizi yapabileceğiniz en iyi yerde olduğunuzu bilmelisiniz.

thassosplajlari

Thassos Plajları

Hem gece hayatının kalbinin attığı yerler hem de gündüz deniz, kum ve güneş için tercih edebileceğiniz en güzel plajlar Psili Ammos Beach, Golden Beach, La Scala Beach, Marble Beach ve Aliki Beach’tir.

Panagia

Thassos Kasabaları

Potor Kasabası ve Panagia Kasabası  adanın en meşhur kasabalarıdır. Hem restoranları hem oteller hem de eğlence seçenekleri ile size pek çok seçenek sunar.

Gündüz hayatın aktığı plajlarda hem bedenen hem de ruhen dinlenebilir, hem de hayal ettiğinizden daha da eğlenceli bir tatil geçirmiş olursunuz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.