Ağustos’ta gidebileceğiniz 5 ülke

Yazın en güzel zamanlarında gideceğiniz küçük tatiller, size daha da enerji verecek ve her zaman hayalini kurduğunuz, o küçük molalara kavuşmanızı sağlayacaktır. Yurt içi ya da yurt dışı seçimini yaptığınız sürece, nereye gideceğiniz, tatil tarihleriniz ve uygun fiyat seçenekleri size sunulur. Fırsatları değerlendirmek ve çıkacağınız tatil için önceden araştırma yapmak, tanıyacağınız yeni kültürlere hazırlıklı olarak, bilinçli bir tatil yapmak için şimdiden seçimlerinizi yapmalısınız. Bu durumda size önümüzdeki ay içerisinde ve Eylül ayı sonuna kadar katılabileceğiniz tur fırsatlarını sunuyoruz.

thassos-adasi-turu-her-hafta-hareketli-2600--4-15.06.2015135850-B1

Thassos Adası Turu

4 gece 5 gün süren eşsiz bir deneyim yaşayacağınız, adeta kendinizi bembeyaz kumlar ve çarşaf gibi bir denizde, cennette hissedeceğiniz Yunan adalarından biridir. Eşsiz plajları, eğlenceli gece hayatı, 99 Euro’dan başlayan uygun fiyatları ile Thassos Adası Turu size cazip gelebilir. Bizden tavsiye, tura katıldığınız zaman Saliara Beach, Golden Beach, Paradise Beach, Alikes Beach, Potos Beach, Glyfoneri Beach, Makriammos Beach, Pefkari Beach, Vathi Beach gidebileceğiniz plajlar arasındadır.

bulgaristan

Romanya Bulgaristan Turu

Bu tura özel dönemler bulunmaktadır. Dilerseniz Ağustos ayında dilerseniz de Kurban Bayramı döneminde katılabilirsiniz. 3 gece 4 gün sürecek olan bu Romanya Bulgaristan Turunda  Burgaz, Nessebar, Varna , Köstence, Bükreş, Plevne, Plovdiv gezilecek şehirlerdendir. 140 Euro fiyatı olan tur kapsamında oda kahvaltı ve lüks otobüsler ile seyahat imkânı sunulmaktadır. Eski Metropolitan Kilisesi, St.John Kilisesi, Neşebar Evleri, Zafer Takı, İhtilal ve Üniversite Meydanları, Milli Tiyatro, Çavuşesku tarafından yaptırılan, Pantegon’dan sonra Dünya’nın 2. Büyük Yönetim Binası Parlemento Sarayı, uma camii, Sveta Bogoroditsa kilisesi, Balaban evi, Nikola Nedkoviç evi, Zlatio Boyaciev evi, Hindilyan evi, Antik Tiyatro ve Eski Plovdiv gezilecek yerler arasındadır.

orta

Orta Avrupa

7 gece 8 gün sürecek olan harika bir Orta Avrupa Turu seçmiş olursunuz. Viyana, Prag ve Budapeşte gezeceğiniz şehirler arasındadır. 299 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleri ile Opera Binası, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater, Hofburg Sarayı, Hundertwasser House, Müzeler bölgesi, Liechtenstein Şatosu, Seegrotte yer altı gölü, Mayerling av köşkü, Heilingenkreuz Manastırı, Baden kaplıca şehri, Schönbrunn sarayı bahçeleri görebileceğiniz eşsiz yerlerdendir.

balkanlar

Balkanlar Turu

Orta Avrupa turuna göre biraz daha kapsamlı bir turdur. 6 gece 7 gün sürecek olan Balkanlar turunda Budapeşte, Viyana, Bratislava, Belgrad, Üsküp, Sofya,Selanik ve Kavala gezip göreceğiniz ve tarihte önemli yeri olan şehirler arasındadır.

maldivler

Maldivler Turu

Bunların hepsinin dışında daha uzun süreli bir tur istiyorum derseniz, sizi büyüleyici bir dünyaya götürüyoruz. 10 gece 11 gün sürecek olan Maldivler, Singapur, Phuket Bayram Turuna katılabilirsiniz. 3 gün Maldivler, 2 gün Singapur ve 3 gün de Phuket gibi etkileyici bir şehri gezerek hayalinizdeki tatili yapmış olabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.