Avrupa’nın en çok tercih edilen 5 ülkesi!

Son yıllarda yurt içi seyahatlerinde önüne geçen yurt dışı tatil seçenekleri, tatil severleri cezbetmektedir. Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleri ile hayalini kurup da gidemediğiniz ülkeleri ziyaret etmeniz için size fırsatlar sunuluyor. Bu yıl için planlar yapılmaya başlandıysa ve siz hala en çok gitmek istediğiniz ülkeye karar veremediyseniz işte size birkaç ipucu…

Avrupa’nın en çok ziyaret edilen 5 ülkesi belli oldu!

Güney Fransa Kurban Bayramı Turu

  1. Fransa

3 gece 4 gün sürecek olan Güney Fransa Kurban Bayramı Turuna katılabilirsiniz. Marsilya’ya 25 km uzaklıktaki tarihi ve kültürel bir şehirdir. Gittiğiniz zaman ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız.

ispanya

  1. İspanya

7 gece 8 gün süren muhteşem bir tur bekliyor sizi. Baştanbaşa Mega İspanya Kurban Bayramı Turunda Valencia, Granada, Cordoba, Sevilla, Madrid, Zaragoza ve Barcelona gezeceğiniz yerler arasındadır.

italya

  1. İtalya

Baştanbaşa Mega İtalya Kurban Bayramı Turu 7 gece 8 gün sürmektedir. Kurban Bayramında çıkabileceğiniz bu güzel turda Napoli, Roma, Floransa, Cenova ve Venedik gezeceğiniz yerler arasındadır.

ingiltere

  1. İngiltere

İngiltere, İskoçya Kurban Bayramı Turu 5 gece 6 gün sürer. 3 gün Londra da ve 2 günde Edinburg’de geçirebilirsiniz.

almanya

  1. Almanya

Almanya Romantik Yol, Ren Vadisi, Bodensee Gölü Bayram Turu en çok tercih edilen turlar arasında ilk sırada gelmektedir. 7 gece 8 gün boyunca Ren, Würzburg, Wikersheim, Rothenburg, Ausburg, Füssen ve Bodense göreceğiniz yerler arasındadır.

Siz de özellikle yaklaşan Kurban Bayramı için birbirinden farklı ve eğlenceli yurtdışı tur fırsatlarını değerlendirebilir ve planlarınızı yapmaya başlayabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.