Barselona’da yapmanız gereken 7 şey

Her bir köşesinde renklerin canlılığını göreceğiniz ve adeta içinizi kıpır kıpır yapacak bir şehir Barselona! İspanya’nın ikinci büyük kentidir. Ulaşımı oldukça kolaydır. Tur planlarınızı en çok etkileyen şey ulaşım ise, kesinlikle doğru bir şehir seçtiniz çünkü şehir merkezinden 17 km uzaklıkta yer alan havalimanı, yıllık 35 milyonun üzerindeki yolcu trafiğiyle İspanya’nın ikinci, Akdeniz kıyısındaki en büyük havalimanıdır.

Barselona’da ne yenir? Ne içilir?

Bir tura gitmeden önce yiyip içeceğiniz ve tabi ki gezeceğiniz yerler hakkında bilgiye sahip olmalısınız. Barcelona’ya gittiğiniz zamanda size yardımcı olacak birkaç bilgi verelim. İlk önce kesinlikle Sangria içmeli, patatesli omlet, tapas, Katalan yemeklerini yemeli ve tabi ki deniz mahsullerinin tadına bakmadan geçmemelisiniz. Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana gezilecek yerler arasındadır.

1-Las Ramblas Caddesini mutlaka gezmelisiniz

2

2-Congelados’da muhteşem bir öğle yemeği yemelisiniz

3

3-Gotik Mahallesi görmeniz gereken yerler arasında

4

4-Cristof Colomb Heykeli önünde fotoğraf çektirmelisiniz

5

5-Sagrada Familia’yı mutlaka görmelisiniz

6

6-Flamenco Gecesine mutlaka katılmalısınız.

Flamenco

7-Heykellerin fotoğraflarını çekmelisiniz

Barcelona tur seçenekleri, uygun fiyatları, dönemlere göre değişen fırsatlarını inceleyerek kendiniz için uygun olanı yakalayabilirsiniz. Dilerseniz 4 gece 5 gün sürecek olan Barcelona Kurban Bayramı Turuna şimdiden yerinizi ayırtabilir ve hazırlıklarınıza hemen başlayabilirsiniz. Barcelona gezilecek yerler listesi de yapmalısınız!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.