En Keyifli Noel Pazarı Romanya’da!

Koca bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Dünyanın dört bir yanında kutlanacak olan yeni yıl coşkusu çoğu ülkede önce Noel pazarları ile karşımıza çıkıyor. Yeni yılın verdiği heyecanı yaşamak ve en uygun fiyat seçenekleri ile Noel turlarından birini seçerek, alışveriş yapmaya hazır mısınız?

Gezinomi her yıl olduğu gibi bu yılda yurt dışı turlar arasında yer alan Noel turları ile karşınızda. Hem eğlenecek hem alışveriş yapacak hem de yeni yıla adım adım yaklaşırken, belki de yeni keşfedeceğiniz bir ülkede olacaksınız. Aslında Noel pazarlarının tutkusu bir başkadır. Çünkü sadece alışveriş değil amaç! Bir arada olmak, en güzel yeniliklere hazırlanmak, farklı lezzetler tatmak ama bir yandan da yeni gelecek olan yılı karşılamaktır. Durum bu olunca sizi bekleyen en güzel turları incelemeniz için bir tavsiyemiz olacak!

Romanya Noel Marketleri Turu Sadece 119 Euro!

Romanya’nın başkenti olan Bükreş’te eğlenceli ve bir o kadar da uygun fiyat seçenekleri ile bir Noel turuna katılabilirsiniz. 3 gece 4 gün sürecek olan bu harika turda şehrin meydanına kurulan Noel Pazarını gezecek, dilerseniz Roman Gecesinde eşsiz bir akşam geçirecek, en korkunç filmlere konu olan Transilvanya & Şatolar Turunda keşifler yapacak ve Therme Termal Havuz & Eğlence Turu ile Avrupa’nın en büyük sağlık havuzunda bir gün geçireceksiniz. 9 havuz, 10 sauna, 16 kaydırak ve 1500 palmiye ağacının bulunduğu yeşil alanında keyfini çıkaracaksınız.

Gezinomi yurt dışı tur seçenekleri arasında yer alan Romanya Noel Marketleri Turu size özel fiyatı ile gerçekten kaçırılmaması gereken bir fırsat. Hem eğlenecek, hem Noel coşkusuna ortak olacak hem de alışveriş yapacaksınız. 119 Euro’ya lüks otobüsler ile ulaşımın sağlandığı harika bir tura çıkmaya hazır olun! Kaçırılmayacak bu fırsatlar için Romanya Noel Marketleri Turu’nu inceleyin!

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.