Muhteşem manzara fotoğrafları çekebileceğiniz bir yer biliyoruz…

Sizi adeta baştan çıkaracak ve her çekeceğiniz fotoğrafta bir kez daha ne kadar doğru bir kara verdiğinizi anlayacağınız güzel bir yere gidiyoruz şimdi.

Yunanistan’da küçük bir şehir olan Parga, herkesi büyüleyen sahili, küçük evleri ve tabi ki muhteşem kareler yakalayabileceğiniz manzarası ile huzurlu hissetmenizi sağlayacak. Gezinomi ile çıkabileceğiniz Muhteşem Parga Turu 3 gece 4 gün sürmektedir.

parga2

İmarethane, Su Kemerleri, Kavalı Mehmet Ali Paşa’nın konağı, Kavala Kalesi (panoramik olarak), Belediye Binası, Kavala çarşısı, Kordon, Türk Pazarı Sokağı, Venedik Kalesi, ardından geleneksel Parga evleri arasından dar sokaklardan, çarşı içinden yürüyüş yapıp Parga meydanı göreceğiniz yerler arasındadır.

parga

Lüks araçlarla ulaşım, Parga, Yanya, Meteora, Kavala gezileri, belirtilen otellerde 2 gece oda kahvaltı konaklama, Türkçe rehberlik hizmeti fiyata dâhil olan hizmetler arasındadır. Alacağınız hizmete dâhil olmayan harcamalar; seyahat sigortası (15 Euro), Shengen vizesi (120 Euro), yurtdışı çıkış pulu (15 TL), ekstra turlar ve kişisel harcamalar bulunmaktadır.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.