Von Club Golden Beach’de Haziran İndirimi!

Von Hotels markasıyla misafirlerine hizmet vermeye devam edecek olan Von Club Golden Beach’ de Haziran ayı konaklamaları 209.90TL yerine 151.13TL!

Side’de ayrıcalıklı tatilin adresi ‘’Von Club Golden Beach’’.

Tatil dediğin cennetin bir köşesinde olur diyenlerdenseniz, Von Club Golden Beach’e bekleriz.

Antalya’nın tatil cenneti Manavgat’a bağlı bir beldedir, Side. Tarihin derin izlerini taşır. Adı Anadolu dilinde ‘’Nar’’ anlamına gelir ve Side’ye yalnızca bir amaçla yola çıkanlar vardıklarında binbir tane güzellikle karşılaşırlar. Her yanı farklı güzelliklerle çevrilidir.
Tarihi M.Ö. 7. yy’a dayanan Side Antik Kenti, ülkemizdeki en önemli antik kent alanlarından biridir. Yunan mitolojisinin ışık tanrısı Apollon’dan ismini alan Apollon Tapınağı, sıra dışı bir mimariye sahiptir. Antik Tiyatrosu, 17 bin kişilik kapasitesi ile eşsiz bir işçiliktir. Antik kent kazılarından çıkarılan buluntuların sergilendiği Müze ise, Roma döneminden kalma bir hamam binasındadır. Orjinal halini korumayı başararak günümüze ulaşan Aspendos Köprüsü, Antalya’da doğa sporları, özellikle de rafting denince akla ilk gelen Köprülü Kanyonu, tertemiz kumluk plajları, masmavi denizi ile kendine hayran bırakır Side.

Von Club Golden Beach
Bu cennetin bir köşesinde yerinizi ayırtacaksanız ve nerede kalmalıyım diye düşünüyorsanız Side’ye 9 km mesafede Von Club Golden Beach ile karşılaşacaksınız. Güneşin ve denizin tadını çıkartacağınız, Akdeniz’in turkuazı ile günbatımının kızıllığının dansını seyredebileceğiniz ‘’Von Club Golden Beach’’de ihtiyaçlarınızın yanıtını fazlası ile bulabilirsiniz.
Altın plajları, ultra her şey dahil; sabah, öğle, akşam açık büfe yemekleri ve aperatif ikramları, alışveriş merkezi gibi bir çok seçeneği sunuyor bizlere. Restaurantın yemekleri her damak zevkine uygun bir ziyafet sunuyor. Alternatif olarak alakart restaurantları da bulunmakta. Diskosu, havuz başı showları, cats ve aslan kral müzikali gibi gösteriler sergiledikleri anfi tiyatrosuyla da eğlenceli saatler sizleri bekliyor. Aktivite severler için aerobic, animasyon, bilardo, dart, disco, spa , spor salonu, hamam, masa tenisi, sauna, voleybol, atari oyunları , tüm su sporları mevcut bünyesinde. Çocukları ise çocuk kulubü, lunapark , çocuk havuzu ve çocuk parkı ile ağırlıyor. Bunun gibi daha bir çok alternatifin yer aldığı tesis siz değerli misafirlerine ödeme kolaylıkları ve kampanyalar da sağlıyor. Standart, suite ve suite aile odalarının yanı sıra bahçeli villa secenekleri de bulunmakta. Yeşil alanları, hayvanat bahçesi ile doğaya ve çevreye verilen önem vurgulanmakta.
Von Club Golden Beach tatil cenneti Side’den ayrılırken sağladığı konforla hafızalarınızda yer ederek,keyifli tatil anılarınızdan birisi olacak. Yüksek standartlı, kaliteli hizmeti ile tekrar gidilecek yerler listenizde de yer alacak. Güler yüzlü personeli ve müşteri memnuniyetine yönelik misyonu ile Von Club Golden Beach siz değerli tatil severleri bekliyor.

               

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.