23 Nisan’da nereye gitmek istersiniz?

Baharın müjdesi olan Nisan ayına girdik. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Önümüz yaz. Ancak yaz tatili için henüz daha erken olsa da araya koyacağınız küçük kaçamaklar ile mükemmel fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Nisan bu yıl Perşembe gününe denk geliyor ve siz Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar’ı içine katarak en eğlenceli tur seçeneklerini yakalayabilirsiniz. Nereye gideceksiniz? Nasıl gideceksiniz? Ya da ne zaman yola çıkacaksınız? İşte bu soruların yanıtı bulabileceğiniz doğru yerdesiniz. Gezinomi’nin 23 tur seçenekleri oldukça geniş. Barcelona, Roma ya da Yunan adaları gibi çok farklı tur seçenekleri ile hayalinizdeki tatil için bir adım daha yakınsınız.

1

23 Nisan gününde hem coşkulu bir kutlama yapmak hem de dilediğiniz gibi keyifle güzel bir tatil fırsatı yakalamak için şimdiden karar vermelisiniz ki daha fazla geç kalmayın. İsterseniz vizesiz yurt dışı turlarını tercih edebilirsiniz, dilerseniz de hayal ettiğiniz o güzellikteki ülkeye doğru yola çıkabilrisiniz.149 Euro’dan başlayan en uygun fiyat seçenekleri ile tur seçeneğinizin oldukça fazla olduğunu hatırlatmak isteriz. Hem tatil hem eğlence hem de en farklı kültür yapılarını tanıyabileceğiniz değişik bir seçim yapmanızı tavsiye ederiz. Mesela bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu evi gezip görebileceğiniz Yunanistan, Makedonya, Bulgaristan Yaz Turuna 149 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleri le çıkabilirsiniz. Sofya, Üsküp, Tetova (Kalkandelen), Ohri & Bitola, Selanik ve Kavala turuna katılabilirsiniz.

231

Diğer yandan 3 gece 4 gün sürecek olan ve tüm renkleri ile iç dünyanızı aydınlatacak olan Barcelona 23 Nisan Turunu seçebilirsiniz. İstanbul’dan hareket edecek olan uçağınız ile Barcelona’ya varacak ve 3 gün boyunca eğlenceli zaman geçireceksiniz. Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana gezeceğimiz yerler arasındadır. Ayrıca Flamenco Gecesine katılarak bu muhteşem dans ile bütünleşmiş olan farklı kültürü içinizde hissedeceksiniz.

233

Yaz döneminin muhteşem başlangıcında yani 23 Nisan’da yunan adaları muhteşem bir seçim olabilir. Girit 23 Nisan Turu 3 gece 4 günlük tur seçeneği ile sizi bekler. Girit’te Plateia Elefterias’tan ( Özgürlük Meydanı) ile şehir turuna başlıyoruz. Agios Titos, Rasih Bey Konağı, Ayos Minas ( Katedral ), Osmanlı Bon Marche Binası, Valide Sultan Camii Şadırvanı, Evkaf Binası, Morosini Şadırvanı, Osmanlı Kışlaları, Venedik Loggiası, Venedik Limanı ve tersaneleri görülecek yerler arasındadır.

234

7 gece 8 günlük daha uzun bir tur istiyorum derseniz de Klasik İtalya Turu seçimleriniz ile hayat bulacaktır. İtalya’yı köşe bucak gezmek, planladığınız en iyi tatillerden biri olacak.2 gün  Bologna & Floransa, 3 gün Pisa & Roma ve 2 gün de Siena & Napoli & Verona & Venedik’te geçireceksiniz.

232

Ben daha da uzun bir tur istiyorum ve denizin muhteşem mavisini görmek istiyorum derseniz 10 gece 11 günlük Maldivler, Singapur, Phuket Turu sizi bekler. Büyülenecek, hayran kalacak ve gerçekten bu farkı yaşayacaksınız. 3 gün Maldivler, 2 gün Singapur ve 3 gün de Phuket’te geçireceksiniz. Yani hayal ettiğiniz 23 Nisan turu için aslında yapmanız gereken sadece nereye gideceğinize karar vermek.

Siz isteyin, sizin için planlasınlar. En uygun ödeme seçenekleri ile ödeyin ve huzurlu, eğlenceli, keyifli olanı yakalayın. Tercihleriniz ile hayat bulacak olan eşsiz bir tatil fırsatı var önünüzde. Dilediğiniz zaman 0850 466 77 44 numaralı çağrı merkezinden seçimlerinizi yaparak yerinizi ayırtabilirsiniz.

 

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.