Gezinomi Babalar Gününü Yarışmasına Siz de Katılın

Babalar gününde babanıza en özel hediyeyi vermeye hazır mısınız? “Bu yıl ne alsam?” derdine bir son verin ve babanızın dahi aklına gelmeyecek bir hediye seçin. Gezinomi, Babalar Gününe özel bir yarışma ile çocuklarının babalarına harika bir hediye vermesini sağlıyor.

Gezinomi’nin tatile gönderen ve gönderdikçe daha da çok kazandıran GeziParası ile yine mükemmel fırsatlar sunuluyor. 21 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü için siz de babanıza güzel bir tatil hediye etmek isterseniz, şimdi parmaklarınız çalıştırmalısınız.

Babanıza tatil hediye edecek olsanız sizce en çok nereye gitmek ister? İşte soru bu. Bu soruyu pek çok insana sorduk ve alınan yanıtlar herkesin babasına uygun ve belki de hayalini gerçekleştirecek şekildeydi. Siz de Gezinomi Facebook sayfasında yer alan Babalar günü röportajını izleyin ve hemen ardından altına yorum yaparak, Babalar Gününe özel GeziPara kazanma şansını yakalayın. Soruya verilen yanıtlar gerçekten farklı. İnsanların yaşam tarzları ve o gün için neye ihtiyacı olduğu en önemli nokta.

Peki, yarışmaya katılma koşullar neler?

18 yaşından küçüklerin yarışmaya katılamadığını ilk önce hatırlatalım. Ardından neler yapabileceğiniz ve en farklı fikri bulup yayınlamak için zamanınız var. 21 Haziran Pazar günü kazananın Gezinomi Facebook sayfasından açıklanacağı da diğer önemli detay.

Babanız için bu mükemmel hediye fırsatını yakalamalı ve eşsiz bir tatil için sürprize hazırlıklı olmalısınız. Belki de kazanan siz olacaksınız. Şimdi Babalar gününe özel sokak röportajımızı izleyerek siz de altına yorumu yapabilir ve şansınızı arttırabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.