BURCUNUZA GÖRE TATİL YERİ SEÇİN

Kimi insan burçlara inanır, kimi inanmaz. Ancak unutmamak gereken bir şey var ki burçların karakteristik özellikleri neredeyse birebir yansıtmasıdır.

Farklı burçlar, farklı özellikler ve tabi ki konu tatil olunca birbirinden farklı seçenekleri ile her zaman en özel olanı yakalamak isteyenler için pek çok seçenek bulunmaktadır. Tatilde yeni yerler görmek, keşfetmek, en ilginç özelliklerini öğrenmek, yeni damak tadı yaratacak farklı yiyecekler tatmak için yeni yerleri görmeye açık olmalısınız.

Yapılan bir araştırma sonucunda burçların yani kişililerin karakteristik özelliklerinin tatil seçimindeki önemi ortaya çıkıyor. Nereye ne zaman gidecekleri, hatta tatilin mevsimi bile bunu belirlemeye yeterli oluyor. En özel anlarında sevdikleri şeyler hatta yemek lezzetleri ve romantizm anlayışları bile bir tatile yön vermek için yeterlidir. Şimdi gelin hangi burcun nereye gitmek isteyeceğine bir bakalım;

fransa

Koç (21 Mart- 19 Nisan)

Macera seven, değişik noktaları keşfetmek isteyen, en uç noktalarda spor merakı olan ve ilginç lezzetleri seven Koç burcu için Fransa, harika bir seçim olabilir. Ayrıca Viyana enerjik Koçlar için can sıkıcı olabilir.

Boğa (20 Nisan- 20 Mayıs)

Otantik, büyüleyici ve keyifli bir tatil olmalı. Yerel halkın size keyif vereceği, en sıradan şeyleri bile mükemmel bir lezzet olarak algılayabilecek olan Boğa burçları için Yunan adaları doğru seçim olabilir. Hem kendini evindeymiş gib hissedecek hem de en farklı detayları yakalayacak.

Ancak gitmemesi gereken yerler arasında Fas bulunmaktadır. Konforunu seven Boğa burcu, Fas gibi yerleri tercih etmemelidir.

İkizler (21 Mayıs- 21 Haziran)

Hem eğlenmeli hem dinlenmeli. Gezmeyi ve muhabbet etmeyi seven İkizler burcu için gezilecek yerler arasında Sardunya Adası bulunuyor. Sıcak kanlı insanları, misafirperverdir ve İkizler burcu bundan çok etkilenir.

Londra ise asla hoşuna gitmeyecek şekilde kalabalık ve hareketlidir. Adeta İkizler burcu burada boğulabilir.

Yengeç (22 Haziran- 22 Temmuz)

Hayata, yeni yerler keşfetmeye meraklı olan Yengeçler için otel değil de toplanalım villada kalalım modeli uygundur. Kuzey Afrika mutlaka gidip görmeleri gereken ve hayatlarını bu tarz tatillerde geçirebilecek olan tek burçtur. Ayrıca güney sahilleri, romantik ve doğaya düşkün Yengeçler için idealdir. Romantizm vazgeçilmezdir.

Hindistan ise asla Yengeç burcuna uygun değildir.

italya

Aslan (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Gün ışığında eğlenmek, şarap içmek, keyifle dinlenmek ve tabi ki arada eğlenmek onlar için en ideal olanıdır. Tabi ki vazgeçilmezleri lüks bir oteldir.

İtalya tam bir aslan ülkesidir. Yemekleri, tutkusu ve iklimiyle İtalya en özel yerler arasındadır. Diğer taraftan Rodos’u da tercih edebilirler. Sıcak iklimi ile size büyüleyici gelecektir.

Aslan burçlarına hiçte güzel gelmeyecek tatil ise soğuk iklimi ve insanlarıyla meşhur Moskova’dır.

Başak (23 Ağustos- 22 Eylül)

Rahat, planlı ve titiz olan Başak burçları için her şeyin önceden kusursuz şekilde planlanmış olması gerekir. Rahat ve tek kişilik otel odalarında konaklamayı severler.

Batı Hint Adaları  ve keşfedilmesi gereken yerleri Başak burçlarını bekliyor. Otelde lüks ve rahat olmayı tercih ederler.

Ayrıca asla gidemeyecekleri yer ise İspanya. Karmaşık ve tedirgin edici şehirde olmaktan hiç hoşlanmazlar.

Terazi (23 Eylül- 22 Ekim)

Tam bir uyum ve denge delisi olan Terazi burçları huzurlu ve sakin ortamı severler. Hem eğlenecek hem de yeri geldiğinde dinlenecekler.

Kanada tam da istedikleri yer aslında. Biraz ağır olan terazilerin burada eğlenmek için ekstra çaba sarf etmesine gerek yok.

Floransa ise asla gidilmemesi gereken yer onlar için. Şehir itici gelir çünkü kaosu çoktur.

fas

Akrep (23 Ekim- 21 Kasım)

Heyecan ve merak insanı olan Akrep, çevresindekilere bu duyguyu yaşatmayı severken bunları yaşamakta isterler.

Fas’ın gizemli havası onları büyüleyebilir. Diğer yandan heyecanlı ve farklı duygular yasabilecekleri Budapeşte ise gece hayatları ile onları cezbeder. Eğlenceyi severler.

Kapadokya ise hem ilgilerini çeker hem de oldukça büyüleyici gelir Akrep burçlarına. Dublin’de ise sıkıntıdan patlayabilirler.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yeni fetihler yapmak, fark etmek, en özel olanı yaşamak için yaratılmış olan Yay burçları için oldukça Almanya geniş topraklara sahip, gezilip görülecek pek çok yeri olan bir ülkedir. Diğer yandan ise Budapeşte’yi keşfedebilirler.

Kuzey ülkelerinde ise can sıkıntısından patlayabilirler.

Oğlak (22 Aralık- 19 Ocak)

Tarih ve kültürel açıdan zengin yerleri tercih eden Oğlak burçları sır ve gizemi sevmezler. Hindistan, zengin tarihi ve gelenekleriyle en çok görmesi gerekilen yerler arasındadır. Brüksel de aynı şekilde tercih edebilecekleri, gezerken eğlenebilecekleri yerler arasındadır.

Hollanda ise Oğlak burçlarına en itici gelen yerler arasındadır.

moskova

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Rahatına düşkün Kova burçları aslında sürprizleri çok severler. Hem hareketli olsun hem de lüks otelleri olsun derler. Tatil için vazgeçilmez 2 etkendir bu. Moskova onlar için çok eğlenceli bir yer olabilir. Ancak İtalya’da boğulur, hiçbir zevk alamazlar. Ülkenin bile kendilerine göre olmadığını daha seyahat planlarken anlayabilirler.

Balık (19 Şubat- 20 Mart)

Hayal gücü geniş olan ve romantizmden uzak duramayan Balık burçları için özel seçimler yapılmalıdır. Paris, romantizm için vazgeçilmedir.

Ayrıca Karadeniz’in muhteşem güzelliğinde bile bir romantizm yaşanabilir.  Yeşilin her tonu büyüler onları.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.