Dünyadaki en güvenli ülkeler…

Son dönemde yaşanan ve üzüntü veren terör saldırılarının ardından insanlar kendilerini güvende hissedecekleri ülkelere gitmeyi tercih ediyor. Tatil için bile olsa güvende olmak ve huzurlu kalmak için seçimlerini bu ülkelerden yana yapıyorlar.

Dinlenmek, eğlenmek, yeni yerler tanımak ve hatta bu yerlere bir süre sonra yerleşmeyi bile planlayanlar oluyor. Yurt dışı tur ile gidilen en güzel ülkeler arasına birde en güvenli ülkeler katıldı. Herkes gibi sizin de aklınızdan güvenli bir tatil geçiyorsa, planlarınızı ona göre yapmak isterseniz size birkaç tavsiyemiz olacak.

Küresel Barış Endeksi 2016 raporuna göre yapılan araştırmada dünyanın en güvenilir ve huzur veren ülkelerinin listesi çıkarılmış. İşte en güvenli 7 ülke;

izlanda

1-İzlanda

Önümüzde Kurban Bayramı var. Siz de güvenli ve keyifli bir tura katılmak isterseniz Küçük Dünya İzlanda Kurban Bayramı Turu sizi bekliyor.

danimarka

2-Danimarka

Renkli küçük evleri ve keyifli tur seçenekleri ile Danimarka turlarını incelemelisiniz.

3-Avusturya

Hallstatt başta olmak üzere son dönemin en başarılı turlarından ve bu sezon için muhteşem serinlikte ve huzurlu bir tur olacaktır. Size özel tur fırsatları Gezinomi Avusturya Turları arasında!

Yeni Zelenda

4-Yeni Zelenda

Güney Büyük Okyanusunda bir ada ülkesi olan Yeni Zelenda sizi bekler.

Portekiz

5-Portekiz

İber Yarımadası üzerinde yer alan Portekiz, adanın en çok ziyaret edilen ülkelerindendir. Portekiz Turları kesinlikle incelemeye değer.

Çek Cumhuriyeti

6-Çek Cumhuriyeti

Orta Avrupa’da tarihi bir ülke olan Çek Cumhuriyeti gezilip görülmeye değer güzelliktedir.

İsviçre

7-İsviçre

Yeşil doğası ile gören herkesi kendine hayran bırakan İsviçre’de huzuru bulmanız için çok gezmenize gerek yok.  İsviçre için en doğru zamanı İsviçre Turları arasından seçebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.