Dünyanın en korkutucu ve eğlenceli 6 su kaydırağı

Tatile gideceksiniz ve hayal ettiğinizden daha da güzel geçecek. Sizi bekleyen birbirinden büyük su kaydırakları ile o kadar çok eğleneceksiniz ya da bilemedim belki de korkuyla eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız ki bu fırsatı değerlendirdiğiniz için kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Aşağıda göreceğiniz su kaydırakları dünyanın en büyük su kaydıraklarından. Hem eğlenceli hem de kaymak cesaret ister! Adrenalin ve heyecanı yaşayacağınız bu mükemmel eğlence seçeneklerini değerlendirmek isterseniz Gezinomi Yurtdışı Turlarına göz atabilirsiniz.

asya

Asya’nın sıcak nemli havalarından bunaldığınız zaman, Ho Tay Su Parkını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

avusturya

Avusturya’daki su parkı Avrupa’da en uzun kapalı su kaydırağına unvanına sahip. doğayla mücadele etmeyi seviyor. Önce kayak merkezi ardından da 4 tane kocaman kaydırağı olan bu su parkını yapmışlar.

epic

Yeri hiçbir zaman net olmayan bir su parkı burası! Çünkü bir gemiye inşa edilmiş bulunan Epic Plunge ile çok eğleneceksiniz!

dubai

Lüks ve ihtişamın adresi olan Dubai’de önce kayak merkezi yapmışlar ardından da su kaydırakları. Düşünebiliyor musunuz? Çölün ortası!

poertekiz

1989’dan beri dünyanın en yüksek su kaydırağı olan Insano, tam tamına 41 metre!

italya

Akdeniz’in kusursuz sularına atlamak için mükemmel bir su kaydırağı sizi bekliyor! İtalya’nın denize çıkışı olan nadir su kaydıraklarından.

Ancak ben yurt dışında değil de yurt içinde tatilimi yapıp yine su kaydıraklarında eğlenceli zaman geçirmek istiyorum derseniz, Gezinomi yurtiçi otelleri arasından Aquaparklı otelleri tercih edebilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.