Tatilinizi yorumlara göre seçebilirsiniz

Hayatınızda ilk kez gideceğiniz bir yer için tatil planı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Ancak hangi oteli seçeceğiniz, nasıl bir gezi planı yapacağınızı hatta kalacağınız otel odasının özelliklerini bile sosyal medyanın gücü ile öğrenebilirsiniz.

İnsanların son yıllarda gittiği otelleri, restoranları, gece kulüplerini hatta şehirleri bile eleştirdiği ya da olumlu yönlerini paylaştığı yorumlar her yerde karşınıza çıkabilir. Sosyal medya devlerinden olan Facebook’ta paylaşılan her fotoğrafın altına yapılan yorumlar, kullanıcıların “buraya gelirseniz, bunlarla karşılaşabilirsiniz” gibi önerileri ile tatilinize harika bir yön verebilirsiniz. Hatta yapılan oylama sonucu en yüksek puanı alan yerleri tercih edebilirsiniz.

kıbrıs

Mesela bu yıl erken rezervasyon seçenekleri ile Kıbrıs otelleri sizin için ilk sırada geliyorsa; Gezinomi Kıbrıs otellerini inceleyebilir, otellere yapılan yorumlara göre otel seçiminizi yapabilirsiniz. Ardından internet dünyasında gezginlerin çok sık girip oy kullandığı ve tavsiyeler bıraktığı sitelerden; Kıbrıs’ta nerede ne yenir? Kıbrıs’tan ne alınır? Kıbrıs’ta gezilecek yerler gibi başlıkları da incelediğiniz zaman kendiniz için harika bir tatil planı hazırlamış olursunuz. Bir yere gelmeden önce, oranın yöresel özelliklerini, gezip görülecek yerlerini ve hatta ne yiyeceğinize kadar en farklı lezzetlerini öğrenmeniz hem sizi daha da heyecanlandıracak hem de bilinçli bir gezgin olmanızı sağlayacaktır.

Özellikle otel seçiminizde dikkat etmeniz gereken, tatilcilerin Gezinomi Facebook ya da diğer sosyal medya mecraları üzerinden yaptıkları yorumları okuyarak, tercihlerde bulunabilirsiniz. Çoğu zaman tatilcilerin en küçük detaya bile dikkat ettiğini hatta kalacağınız otelde “6.kat yani 6000 ile başlayan numaraları odaları tercih edin, deniz manzarası süper” ya da “Girne çarşıda bulunan restoranlarda Şeftali Kebabını kesinlikle yemelisiniz!” gibi yorumları yakaladığınızda tatiliniz için harika ipuçları almış olursunuz.  Unutmayın erken rezervasyon dönemi başladı! Şimdiden tatilinizi yorumları okuyarak rahat rahat seçebilir ve peşin fiyatına 9 taksit ile ödeyerek keyifle hazırlanabilirsiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

YorumlarYorum yaz

  • Gezinomi’den internet yoluyla tatil satın almıştım. kredi kartından mükerrer çekim olmuş. tabi bunu anlayınca kaygılandım. telefonla Ayşegül hanımla görüşünce bütün sıkıntılarım ortadan kalktı. Bu güzel tatil ve problem çözme kabiliyetlerinden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.

  • Dün Maxi Italya turundan döndük, rehberimiz Uğur bey bizlere çok güzel bir tur yaşattı, kendisine çok teşekkür ederiz. 10 numara 5 yıldız

  • Ocak ayında satın aldığım İspanya,Portekiz,Fas turu Corona günleri nedeniyle nisan ayında gerçekleşemedi.Gezinomi İzmir Alsancak şubesindeki Cansu Hanım iade konusundaki endişelerimizi giderdi ve çok yardımcı oldu.Para iadesi gerçekleşti.Cansu Hanım’a ve Gezinomi’ye teşekkür ederim.Gezinomi bundan sonra hep tercih edeceğimiz tur olacak, saygılarımla..

  • Tur iptalleriyle alakalı yorumları okuyunca çok korkmuştum . Ama neysekii alsancak ofisinde ki Cansu hanımın ilgisi alakasıyla tur iptalimizide yeni tatil planımızı da kolayca yapabildik ♥️ Teşekkürlerr

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.