Türkiye’de kışın gidilecek en güzel 5 nokta

Kış geldi, hava artık buz gibi. Beklenen kar yağışı tam anlamı ile gerçekleşmese de güzel bir kış tatili için şimdi doğru zaman. Sevdikleriniz ile geçireceğiniz eşsiz bir tatil planlamak ve kışın gidilecek en güzel noktaları seçmek zannettiğiniz kadar da zor değil!

Kış mevsimi için gidilecek ve gittiğiniz zaman size huzur verecek en güzel noktaları seçtik. Gelin hep beraber bu mevsimde nerelere gidebileceğinizi inceleyelim.

abant-tatil1

ABANT

Doğal güzelliği ile tartışılmaz olan Abant, aslında her mevsim güzeldir. Ancak kış mevsiminde harika kar manzarası ile herkesi büyüler. Abant gölünün bile buz tuttuğu ve muhteşem doğa manzarası ile karşı karşıya kalabileceğiniz bir cennettir burası. Göl çevresindeki Abant otelleri özellikle tercih etmenizi tavsiye ederiz.

kapadokya

KAPADOKYA

Peri bacaları, balonları, şarapları ve taş evlerin otellere çevrilmiş hali ile Kapadokya otelleri, yüzyıllar öncesinden kalan güzellikleri ile Kapadokya, ziyaret etmeniz gereken en güzel yerler arasındadır.

sapanca

SAPANCA

Sapanca güzel bir hafta sonu geçirebileceğiniz, otelleri, güzel manzarası ve doğal renkleri ile kışın en güzel adreslerindendir.

eskişehir1

ESKİŞEHİR

Hem kış hem de yaz sezonu boyunca pek çok misafir konuk eden Eskişehir, gördüğünüz zaman size Venedik’i hatırlatacaktır. Eğlenceli gece hayatı, konforlu otelleri ve tarihi Odunpazarı ile güzel bir seçenek olacaktır.

kazdağları

KAZ DAĞLARI

Kaz Dağları yılın en çok ziyaret edilen doğal yerlerinin başında geliyor. Kaz Dağları’nın doğasını, şelalelerini yürüyüş yaparak keşfetmek isteyen trekking severlerin ilk adresi oluyor.

gidip görmek istediğiniz ve bu kış sezonunu en iyi şekilde geçirebileceğiniz Gezinomi Kayak Otelleri de diğer bir seçenek olabilir.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

1 YorumYorum yaz

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.