Erken Rezervasyon İndirimleri Devam Ediyor!

Bu yıl tatil planları için beklenen zaman geldi! Kış aylarının vazgeçilmezi olan erken rezervasyon döneminde sizi bekleyen en özel tatil planları için seçimlerinizi hemen yapmalısınız!

Gezinomi erken rezervasyon fırsatları çoktan başladı. Herkesin kendine uygun olan tatil planını hayata geçirmesi için fırsatların dört gözle beklediğini biliyoruz. Hem eğlenecek, hem dinlenecek, hem yenilenecek hem de hayal ettiğinizden daha güzel bir tatil geçireceksiniz.  Bunun için fırsatların ne kadar çok olduğunu siz de göreceksiniz.

Erken rezervasyon otelleri arasından öncelikle tatile gitmek istediğiniz tarihleri seçmeli ardından kaç kişi gideceğinizi belirtmeli ve daha sonra listede yer alan otelleri görebilmek için tatile gitmek istediğiniz şehri seçmelisiniz. Bu tercihlerin ardından karşınıza gelecek olan en güzel otelleri incelemeye başlamalı ve kendiniz için en harika olanı kolaylıkla seçmelisiniz. Gezinomi’de her zaman olduğu gibi kolay ödeme seçenekleri de karşınıza çıkacak. Peşin fiyatına 9 taksit ya da birden fazla kredi kartı ile ödeme imkanını da değerlendirebilirsiniz.

En eğlenceli olanı yaşamak ve hayalinizdeki tatili erkenden satın alarak planlamanızı kış aylarından yapmak isterseniz doğru yerdesiniz. Üstelik tatilinizi Anadolu Sigorta güvencesi ile 72 saate iptal garantisi ile satın alabilirsiniz. Yani tatile çıkmaya 3 gün kala yaşanacak bir olumsuzluk yüzünden tatilinizi iptal edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz. Bunun için iptal sigortası şart!

Dilerseniz yaz tatilinizi Kıbrıs otelleri arasından birini tercih ederek hemen satın alabilirsiniz. Kıbrıs oteliniz ile beraber uçak biletinizi de hemen satın alabilir, şimdiden yerinizi hazırlayabilirsiniz. Kıbrıs gibi denizi muhteşem, eğlencesi bol olan bir adada hayal ettiğinizden daha güzel bir tatil geçirebileceğinizi bilmelisiniz.

Editör Hakkında Tüm gösterilen İnternet Sitesi

Duygu Tunçer

Yorum Yapabilirsiniz...

Gerekli alanları doldurmanız yeterli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.